شناسهٔ خبر: 73847003 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی:

تاکید شهید طهرانچی بر مساله‌محور بودن پژوهش‌های دانشگاهی بود

تهران- ایرنا- مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به تاکید شهید طهرانچی بر مساله‌محور بودن پژوهش‌های دانشگاهی اشاره کرد و گفت: این پژوهش‌ها باید روش‌مند باشد و راه‌حل‌هایی برای رفع مشکلات جامعه ارائه دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز یکشنبه گروه علمی ایرنا از دانشگاه آزاد اسلامی، عاصمه قاسمی به ابعاد زیست عفیفانه پرداخت و اظهار داشت: زیست عفیفانه از چشم‌اندازهای مختلف قابل بررسی است و چارچوبی تعریف می‌کند که جامعه ایرانی با آن مانوس است.

وی ادامه داد: زیست عفیفانه برای زندگی فردی و اجتماعی برنامه و چارچوب دارد این زیست فقط مخصوص زنان نیست بلکه بر اساس آن همه افراد جامعه باید چارچوب داشته باشند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه از منظر تاریخی هم مساله پوشش، حریم و عفت همواره در جامعه ایران موضوعیت داشته است، افزود: نکته‌ای که وجود دارد این است که باید به صورت علمی به مساله پوشش و عفت نگاه کنیم و برایش راه حل داشته باشیم نه اینکه موضوع دچار مباحث روزمره شود.

قاسمی ادامه داد: امروزه بخاطر تحولاتی که در جهان رخ داده و مدرنیته‌ای که اتفاق افتاده و هجمه فرهنگی که از سوی غرب علیه جوامع در حال وقوع است، مساله پوشش مورد بحث و چالش واقع شده و حتی برخی آن را زیر سوال می برند.

وی گفت: این دانشگاه از آنجا که خود را دانشگاه حل مساله می‌داند که باید به چالش ها و مسائل جامعه توجه صحیح علمی داشته باشد و راهکارهای لازم را ارائه دهد، موضوع حجاب و عفاف و پوشش را بر همین مدار مورد توجه قرار داده است.

رئیس دانشکدگان فرهنگ و زندگی با اشاره به برگزاری همایش زیست عفیفانه که با حضور شهید طهرانچی برگزار شد، تصریح کرد: در همایش زیست غفیفانه، پژوهش‌های انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع ارشد و دکتری مورد بررسی و داوری قرار گرفت.

قاسمی ادامه داد: همایش زیست عفیفانه با بیش از ۱۵۰۰ پایانامه برگزار شد و ۳۰ داور که از اساتید هیات علمی دانشگاه بودند این پژوهش ها را بررسی و تعدادی را برگزیدند که آثار برگزیده با حضور شهید دکتر طهرانچی تجلیل شدند.

وی گفت: کاری که دانشگاه آزاد اسلامی با نگاه شهید طهرانچی انجام داد این بود که مسایل مربوط به پوشش، حریم و عفت را به صورت علمی و پژوهشی بررسی کرده و با جامعه گفت و گو کنیم تا به راهکار عملی برسیم. به این معنا که چارچوبی برای زندگی سالم در قالب اجتماعی و فردی ارائه دهیم.

به گزارش ایرنا، بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، با آغاز حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی از شهرهای ایران، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند و به این ترتیب جنگ تحمیلی آغاز شد.

در روز نخست حملات رژیم صهیونیستی به تهران، چندین دانشمند هسته‌ای و استاد دانشگاه از جمله محمدمهدی طهرانچی، فریدون عباسی، احمدرضا ذوالفقاری، سید امیرحسین فقهی، عبدالحمید مینوچهر و مطلبی‌زاده به شهادت رسیدند.

سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سرلشکر پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده هوافضای سپاه پاسداران، سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا، سردار کاظمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه، سردار علی شادمانی، سردار محمد سعید ایزدی، سردار داوود شیخیان فرمانده پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران، نیز از شهدای نظامی روز نخست این تهاجم ناجوانمردانه بودند.

ایالات متحده آمریکا هم بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) به سه مرکز هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان تجاوز کرد و بعد از ۱۲ روز تجاوز دشمن به کشورمان و پاسخ‌های کوبنده نیروی مسلح ایران به شرارت‌های آن، از صبح سه‌شنبه (سوم تیرماه) رژیم صهیونی مجبور به پذیرش آتش‌بس شد.