شناسهٔ خبر: 73845594 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تاکید قالیباف بر تامین کالا و حل مشکلات تولیدکنندگان

رئیس مجلس در جلسه غیرعلنی امروز گفت: بخشی از این جلسه به بررسی معضلات مردم در حوزه‌های انتخابیه اختصاص داشت که امیدواریم با همراهی دولت بخشی از این مشکلات را حل و فصل کنیم.

صاحب‌خبر -

تاکید قالیباف بر تامین کالا و حل مشکلات تولیدکنندگان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمدباقر قالیباف در ابتدای نشست علنی امروز (یکشنبه، ۲۲ تیرماه) مجلس شورای اسلامی در سخنانی، ضمن تسلیت ایام سوگواری امام حسین (ع) و اسارت اهل بیت پیامبر (ص) و آرزوی قبولی عزاداری‌های مردم، گفت: ملت ما ثابت کرده‌اند که یک ملتی حسینی هستند و در هر شرایطی پرچم حضرت ابا عبدالله (ع) را بالا نگه می‌دارند به ویژه در ایام جنگ که هیئت‌ها خود به هسته دفاع از وطن تبدیل شده بودند و همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند امروز وطن و اسلام بر هم منطبق بوده و یک موضوع هستند و اینجا است که به صورت دقیق از کلام امام (ره) را که فرمودند هر چه داریم از محرم است، درک می‌کنیم و این فرصتی است برای ما که به سهم خودمان از مردم عزیزمان تشکر می‌کنم.

رئیس قوه مقننه کشورمان در ادامه افزود: همچنین لازم می‌دانم تشکر ویژه‌ای از همکارانمان در مجلس داشته باشم، مردم عزیزمان بدانند نمایندگان در روز‌های سخت آغاز دفاع مقدس سنگر مجلس را محکم‌تر و مستحکم‌تر از هر زمانی برقرار کردند و حضور پیدا کردند و همچنین قوانین بسیار موثری را مانند قانون تعلیق همکاری ایران با آژانس را به همراه ۳ قانون دیگر به تصویب رساندند، در آن جلسه بیش از ۲۵۰ نفر از نمایندگان در صحن حضور داشتند این در حالی است که معمولا در روز‌های عادی تعداد نمایندگان حاضر در صحن به دلیل ماموریت‌ها و مرخصی‌ها کمتر از این تعداد است از این جهت به سهم خودم به نمایندگان خداقوت گفته و از آن‌ها تشکر می‌کنم.

محمدباقر قالیباف خاطرنشان کرد: همچنین طی ۲ هفته گذشته فرصت شد تا نمایندگان در این شرایط سخت برای پیگیری مشکلات مردم در حوزه‌های انتخابیه خود حضور داشته باشند لذا خدمت مردم عزیز نیز عرض می‌کنم که جلسه غیر علنی امروز مجلس حدود یک ساعت و نیم برگزار شد که بخشی از این جلسه به بررسی معضلات مردم در حوزه‌های انتخابیه اختصاص داشت، امیدواریم با همراهی دولت بخشی از این مشکلات به ویژه در حوزه کالا‌های اساسی و امنیت غذایی، وضع کشاورزان و توجه به بخش تولید را حل و فصل کنیم و به رشد اقتصادی نیز توجه داشته باشیم که به آن آسیبی وارد نشود بنابراین مجدد از نمایندگان و مردم عزیز تشکر و قدردانی می‌کنم.