دکتر ابوالفضل دانشور در گفتوگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب با اشاره به اصلاح آییننامه کمیسیون موارد خاص دانشجویان، اظهار کرد: یکی از تغییراتی که در آیین نامه جدید اعمال شده این است که مصدایق موارد خاص تغییر یافته است. به طور مثال در گذشته نمی توانستیم تشخیص دهیم چه پروندهای را در کمیسیون موارد خاص بررسی کنیم؛ اما با روشن شدن مصادیق در آیین نامه جدید مشکل بررسی نوع پرونده ها در این کمیسیون رفع شده است.
مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان خاطرنشان کرد: ما در این سازمان دو کمیسیون مجزا یعنی یکی از این کمیسیونها برای دانشجویان بین الملل و دیگری نیز برای دانشجویان داخل داشتیم؛ اما در آیین نامه جدید این دو کمیسیون با یکدیگر تلفیق شده است.
وی تاکید کرد: در آیین نامه جدید کمیسیون موارد خاص اختیارات دانشگاهها در بررسی پرونده های دانشجویان بیشتر شده است تا فرایند رسیدگی به پرونده های ارسالی کوتاهتر شود.
دانشور با بیان اینکه تعداد پرونده های روانشناختی و آموزشی در کمیسیون موارد خاص بسیار بالاست، اظهار کرد: در پرونده های روانشناختی دانشجویان به دلایل افسردگی و اضطراب توان تحصیل را از دست می دهند. در آیین نامه کمیسیون موارد خاص تاکید شده است دانشجویانی که به هر دلیلی نمی توانند فرایند عادی تحصیل را ادامه دهند، باید در این کمیسیون مورد بررسی قرار بگیرند.
وی با بیان اینکه آمار ترک تحصیل دانشجویان افزایشی نیست، گفت: فقط آمار کلی پرونده های موارد خاص در دانشگاه ها افزایش یافته است.
انتهای پیام