شناسهٔ خبر: 73800265 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

هشدار نارنجی در پی تشدید بارندگی و وزش باد در نقاط مختلف کشور

سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح نارنجی نسبت به وقوع بارندگی‌های شدید، رعدوبرق، وزش باد شدید و احتمال سیلاب در نقاطی از شمال، جنوب، جنوب‌شرق و مرکز ایران طی روز‌های آینده هشدار داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا؛ بر اساس گزارش روز پنج شنبه کارشناسان سازمان هواشناسی، هم‌اکنون نیز در برخی از مناطق تهران شاهد بارش باران هستیم و پیش‌بینی می‌شود که این وضعیت امروز در مناطقی از شمال، جنوب و جنوب‌شرقی کشور شاهد بارندگی باشیم، در بخش‌هایی از استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، بخش‌هایی از گیلان، مازندران، گلستان و شمال کردستان و همچنین ارتفاعات البرز و استان‌های قزوین، البرز، تهران و ارتفاعات سمنان ادامه پیدا کند.

براساس این گزارش بخش‌هایی از جنوب و جنوب شرق کشور نیز تحت تاثیر سامانه مانسونی قرار خواهند گرفت و بارندگی در استان‌های سیستان و بلوچستان به‌ویژه نواحی مرکزی و جنوبی، مرکز و جنوب کرمان، شمال و شرق هرمزگان، شرق و جنوب شرق فارس و بخش‌هایی از استان یزد پیش‌بینی شده است.

بر پایه این اطلاعیه، هشدار سطح نارنجی برای برخی مناطق به دلیل شدت بارش‌ها صادر شده است. از جمله در مناطقی از جنوب و مرکز سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان، شمال و شرق هرمزگان و همچنین بخش‌هایی از آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و گیلان در معرض بارش‌های شدید و احتمال آبگرفتگی معابر عمومی، سیلابی‌شدن مسیر‌ها و طغیان رودخانه‌های فصلی قرار دارند.

بر همین اساس، سازمان هواشناسی به هموطنان توصیه کرده است طی ۴۸ ساعت آینده از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و صعود به ارتفاعات خودداری کنند.

سازمان هواشناسی همچنین با اشاره به شرایط فردا (جمعه) اعلام کرد: علاوه بر مناطق مذکور، ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی و بخش‌هایی از مرکز کشور نیز مستعد رگبار و رعد و برق هستند.

پدیده دیگر افزایش وزش باد است که طی ۲۴ ساعت آینده، افزایش سرعت وزش باد در شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور، به‌ویژه منطقه زابل، همچنین در مناطق مرکزی و دامنه‌های جنوبی البرز و استان‌های قزوین، البرز، تهران، سمنان، قم و اصفهان پیش‌بینی می‌شود.

در برخی نواحی نیمه غربی کشور نیز گاهی سرعت وزش باد افزایش خواهد یافت که می‌تواند موجب خیزش گرد و غبار و کاهش کیفیت هوا شود.

این گزارش تاکید دارد دریای عمان، به‌ویژه بخش‌های شرقی، طی ۲ روز آینده مواج خواهد بود.

انتهای پیام/