شناسهٔ خبر: 73782853 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد: حسن یزدانی تا ۲ ماه دیگر به روی تشک می‌آید/ تیم خوب و یک دستی داریم

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد گفت: یزدانی پس از مسابقات جهانی در وزن ۹۷ کیلوگرم به میدان می‌آید و امیدواروم که ما دوباره یک حسن خوب و سرحال که مردم دوستش دارند را داشته باشیم.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

پژمان درستکار، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد، درباره شرایط این تیم اظهار داشت: کشور ما در روز‌های گذشته درگیر یک جنگ تحمیلی و ناخواسته شد و خدا را شکر مردم خوب کشور پای کار آمدند و دفاع جانانه از نیرو‌های مسلح آن‌ها باعث دلگرمی همه ما شد و ما هم از تلاش دست نکشیدیم و به الگوبرداری از مردم و نیرو‌های مسلح تمرینات را ترک نکردیم و ادامه دادیم.

وی ادامه داد: اعتقاد دارم در سختی‌ها کار کردن ارزشش دوچندان است. بچه‌های ما خیلی‌ها زن و بچه دار دارند و پدر و مادرشان نگرانشان بودند، اما با همه این‌ها ما تمرینات خوبی را با کمک کادر فنی پشت سر گذاشتیم و معتقدم که بعد هر سختی آسانی است و خدا حتما مزد و تلاش این بچه‌ها را خواهد داد.

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد گفت: شرایط تیم خدا را شکر خوب است و رفته رفته ترکیب ما کامل می‌شود. ۸ وزن ما تکمیل شده است و ۲ وزن ما هفته آینده در ادامه چرخه به مسابقات رنکینگ مجارستان می‌روند. روند آماده سازی خوب سپری می‌شود و برنامه ریزی به گونه‌ای است که در هر اردو هدف خاصی را دنبال می‌کنیم و انشاء اله با نزدیک شدن به رقابت‌های جهانی و کامل شدن تیم، نفرات به آمادگی لازم برسند.

درستکار تصریح کرد: در مسابقات قهرمانی جهان کشتی گرفتن سخت است، ۲ تیم روسیه و آمریکا در سال‌های گذشته از همه بالاتر بودند و عنوان قهرمانی را بدست آوردند. نبرد ما سخت است و روس‌ها دوباره احیاء شده‌اند، ضمن اینکه تیم‌های ژاپن، گرجستان و آذربایجان نیز قدرتمند هستند و تک ستاره‌هایی از کشور‌هایی مانند بحرین، مجارستان، اسلواکی، هند در این مسابقات می‌توانند برای ما خطرناک باشند.

وی افزود: تیم ما خوب و یک دست است و ما به توانایی خودمان فکر می‌کنیم و اگر توانایی خود را بالا ببریم و تلاش کنیم قطعا می‌توانیم رقبا را پشت سر بگذاریم. تیم خوبی داریم و امیدوارم روند تمرینات به گونه‌ای باشد که آن چیزی که مدنظر ماست اتفاق بیفتد. مصدومیت جدی نداریم و فقط جراحی سنگین بر روی آذرپیرا و نخودی بوده که پس از عمل جراحی دوباره به تمرینات بازگشته‌اند.

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در مورد وزن ۷۰ و ۷۹ کیلوگرم گفت: خدا را شکر نگرانی وجود ندارد و برنامه ریزی‌های فدراسیون و کادر فنی به گونه‌ای بوده که دستمان پر است. محمد نخودی با توجه به مدالی که در جهانی آلبانی داشت و مصدوم شده بود، باید یک فرصت به او می‌دادیم و هر موقع به آن درصد آمادگی لازم برسد وارد چرخه می‌شود. ما در ۷۰ کیلوگرم نیز گزینه‌های خوبی داریم و با هم رقابت می‌کنند و کسی که بهتر بتواند به کشتی ما کمک کند، انتخاب خواهد شد.

درستکار اطهار داشت: خوشبختانه حسن یزدانی هم با دبیر و هم با بنده مرتب در تماس است و گزارش کار‌های او را داریم و بدون حاشیه در حال تمرین است و ان‌شاءالله از یکی دو ماه آینده کار بر روی تشک را شروع می‌کند. با توجه به شرایط وزنی که دارد و ۲ بار جراحی که روی کتف کرده است صلاح نیست که وزن کم کند و وی پس از مسابقات جهانی در وزن ۹۷ کیلوگرم به میدان می‌آید و امیدواروم که ما دوباره یک حسن خوب و سرحال که مردم دوستش دارند را داشته باشیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در تیم ملی حرف اول را نظم، انضباط و اخلاق می‌زند، فرقی نمی‌کند کشتی گیر در چه جایگاهی باشد و هرکسی قرار باشد نظم اردو را به هم بزند و نتواند با برنامه‌های اردویی همراه باشد، قطعا باید تنبیه شود. در اردوی قبلی فردین معصومی پدر امیررضا نامه‌ای داد و تلفنی هم صحبت کرد، که پسرش درگیری تحصیلی دارد و نمی‌تواند بیاید، اما در اردوی قبل و اردوی فعلی خبری از او نشد و اگر توضیحاتش به جهت غیبت قانع کننده نباشد، قطعا از چرخه انتخابی تیم ملی خارج خواهد شد.

انتهای پیام/