شناسهٔ خبر: 73704680 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

از اوگاندا تا نیویورک؛ سفر صعود زهران ممدانی مسلمان در سیاست آمریکا

ممدانی تجسمی از شهروند جهانی محسوب می‌شود، در حالی که ریشه خانواده‌اش به هند بازمی‌گردد، او دوران کودکی خود را در آفریقا گذراند. او در اوگاندا به دنیا آمد، سپس خانواده‌اش به آفریقای جنوبی نقل مکان کردند و چندی بعد در ایالات متحده آمریکا مستقر شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش جماران به نقل از الجزیره، زهران ممدانی، سیاستمدار جوان، موفق شد آرای جامعه آمریکا را به دست آورد، تا جایی که واجد شرایط تصدی پست شهردار نیویورک شد و رقبای بزرگی را که سال‌های زیادی را در مسیرهای سیاست و نبردهای انتخاباتی سپری کرده بودند، درهم شکست.

همچنین صعود او در صحنه آمریکا، منبع الهام برای بسیاری از مهاجران بود، زیرا زمانی که موفق شد بسیاری از مردم را متقاعد کند که قادر است شهردار نیویورک باشد، توجه جامعه سیاسی اطراف خود را به خود جلب کرد.

ممدانی تجسمی از شهروند جهانی محسوب می‌شود، در حالی که ریشه خانواده‌اش به هند بازمی‌گردد، او دوران کودکی خود را در آفریقا گذراند. او در اوگاندا به دنیا آمد، سپس خانواده‌اش به آفریقای جنوبی نقل مکان کردند  و چندی بعد در ایالات متحده آمریکا مستقر شوند.

با وجود اینکه عمرش از ۳۳ سال تجاوز نمی‌کند، ممدانی اکنون نامزد این است که اولین شهردار مسلمانی باشد که اصالتاً اهل جنوب آسیا است که شهردار شهر نیویورک می‌شود، شهری که سیاستمداران بزرگ برای رهبری آن رقابت می‌کنند.

با اینکه نتایج نهایی هنوز اعلام نشده است، پیروزی مورد انتظار او در انتخابات مقدماتی، شوکی به نهاد دموکراتیک وارد کرد، زیرا این جوان سوسیال دموکرات موفق شد از رقبای پرهزینه‌تر و با تجربه‌تر، از جمله فرماندار سابق ایالت نیویورک، اندرو کومو که کمپینش از حمایت مالی گسترده‌ای برخوردار است، پیشی بگیرد.

کمپین زدن درها

تکیه ممدانی بر ارتشی از داوطلبان که موفق شدند در یک کمپین برای در زدن به یک میلیون در، برای جمع‌آوری آرا به نفع نامزد خود، در صعود ممدانی در انتخابات مقدماتی سهیم بود.

به گفته نزدیکان این جوان و کمپینش، حضور او در همه جا به موفقیت برنامه‌اش کمک کرد، زیرا او اصرار دارد مستقیماً با ساکنان نیویورک صحبت کند، که به تحریک رای‌دهندگان جدید برای حمایت از او کمک کرد.

جول الدین، که یک وکیل است، می‌گوید که ممدانی چه موفق شود و چه شکست بخورد، معادله سیاسی را در بزرگترین و مهم‌ترین شهر آمریکا تغییر داده است و بسیاری از فرزندان جنوب آسیا را به مشارکت در امور عمومی در داخل نیویورک تشویق کرده است، جایی که آنها شایسته ماندن در آن و داشتن آینده‌ای بهتر هستند زیرا در ساخت آن سهیم بوده‌اند.

جول الدین افزود که ممدانی همه را با ضرورت مشارکت سیاسی و امکان نامزدی برای تمام مناصب انتخابی، از جمله نمایندگان و منصب رئیس ایالات متحده، الهام بخشیده است.

دین ثابت

تنزیله رحمن، مهندس نرم‌افزار، می‌گوید که دین این جوان، ممدانی، عامل مؤثری در جذب برخی از رای‌دهندگانی بود که دور او جمع شدند و برای حمایت از او داوطلب شدند.

رحمن می‌افزاید که وقتی او برای اولین بار وارد صحنه شد، شک و تردیدهایی در مورد او وجود داشت، اما او به سرعت مردم را به خود جذب کرد، زیرا او صریح بود، اسلام و پوست سبزه خود را بدون خجالت نشان می‌داد و با مردم صحبت می‌کرد و سعی می‌کرد بدون  خجالت کشیدن آنها را متقاعد کند.

انتخابات عمومی برای منصب شهردار نیویورک در اوایل نوامبر آینده برگزار می‌شود، به طوری که انتظار می‌رود ممدانی با شهردار کنونی، اریک آدامز، و نامزد جمهوری‌خواه، کورتیس سلوا، روبرو شود.

 

اخبار مرتبط

انتهای پیام

برچسب‌ها: