به گزارش ایرنا، علی داودی روز سه شنبه در نشست خبری در آمل اظهار کرد: این طرح کلان برای بهره مندی هر چه بهتر شهروندان و مسافران با امکانات رفاهی وتفریحی بزودی اجرایی خواهد شد.
وی گفت: اجرای این طرح نقش مهمی در ساماندهی و بهره مندی از ظرفیت رودخانه هراز در راستای توسعه شهر آمل دارد که مطالعه این طرح به پایان رسیده است.
شهردار آمل با اشاره به این مطلب که طرح سرمایه گذاری رودکنار شهرآمل درچهار فاز توسط شهرداری آمل اجرا می شود، اظهار کرد: فاز نخست از پل ۱۲چشمه تا پل چهارم، پل سوم تا کمربندی جنوبی(هراز)، پل چهارم تا کمربندی شمالی(هزارسنگر به محمودآباد) و ۱۲ چشمه تا پل سوم اجرا خواهد شد.
وی تصریح کرد: با همکاری شرکت آب منطقه ای مازندران وامور آب آمل حدود ۱۳ هکتار از مسیرهای واقع درپل سوم تا کمربندی هراز آزاد شد و بیش از ۵۰ هکتار دیگر نیز با مستنداتی که اهالی مسیر ارائه کرده بودند، توسط دادستانی و امورآب تعیین تکلیف و واگذاری کامل مسیر و بستر حاشیه رودخانه هراز، شهرداری آمل طرح های خود را اجرایی خواهد کرد.
داودی اظهار کرد: با تکمیل فاز نخست اجرای طرح پیاده راه هسته مرکزی درمسیرپل ۱۲ چشمه تا پل معلق، خوشبختانه حسن نیت و صداقت شهرداری به شهروندان، کسبه و بازار که درشروع طرح ذهنیت های متفاوتی داشتند، ثابت شد و درحال حاضر هم، نوع ادبیات وگفتمان بازاری ها و شهروندان در همراهی با شهرداری برای تکمیل هرچه سریعتر فازهای بعدی این طرح تغییر مثبتی داشته است.
شهردار آمل تصریح کرد: فاز دوم این طرح درمسیر هتل شهر تا حدفاصل سینما بهمن درحال اجرا است و جای خوشبختی برای شهرداری آمل است که کسبه، بازار و بیشتر شهروندان اکنون پس ازتکمیل فاز یک، از شهرداری تکمیل هرچه زودتر فاز ۲ و بمراحل دیگر طرح پیاده راه هسته مرکزی را خواستار هستند.
رودخانه پر آب و خروشان هراز که در ارتفاع چهار هزار و ۳۷۵ متری پالان گردن در ۶۶ کیلومتری جنوب شرقی چالوس، با نام لار جاری میشود پس از دریافت آب های مهم دیگر همانند آب سفید، الرم، آب چهل بره، آب سیاه پلاس، آب امام پهنک، سه سنگ، دیو آسیاب، ورارود، دلی چای و چشمه ملک و عبور از ده پلور به سمت دریای خزر جاری میشود.
رودخانه هراز تا رسیدن به دریای خزر میزبان رودهای و چشمه های دیگر مانند لاسم، تلخ رود، آب رزان، آب مشک انبار، آب پردمه، شیرکلارود، چلورود و هلیچال هستند. طول رود هراز ۱۸۵ کیلومتر است و از کنار بلندترین قله ایران دماوند میگذرد که قسمت زیادی از این مسیر لاریجان نام دارد.
رودخانه هراز که سالانه متوسط حدود یک میلیارد متر مکعب آب روان دارد تامین کننده آب اراضی ۱۱۰ هزار هکتار از اراضی شالیزارهای معروف به دشت هراز است که این میزان نیمی از سطح زیر کشت برنج استان مازندران را تشکیل می دهد و آب این اراضی باید از رودخانه هراز تامین شود. دشت هراز شالیزارهای شهرستان های آمل، بابل، فریدونکنار، محمودآباد و بابلسر را در بر می گیرد.