شناسهٔ خبر: 73657459 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

تشییع پنج شهید حمله تروریستی آستانه‌اشرفیه با حضور گسترده مردم و سخنگوی وزارت خارجه

مراسم تشییع شهدای حادثه تروریستی آستانه‌اشرفیه با حضور خیل عظیم مردم و همچنین حضور سخنگوی وزارت امور خارجه برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مراسم باشکوه تشییع پیکرهای مطهر پنج تن دیگر از شهدای مظلوم حادثه تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی، عصر امروز با حضور گسترده مردم ولایتمدار این شهرستان و با همراهی مسئولان بلندپایه کشوری و استانی برگزار می‌شود.

در این مراسم، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه، با حضور در کنار خانواده‌های معظم شهدا و مردم داغدار، ضمن شرکت در آیین تشییع، با ابراز همدردی با بازماندگان، بر استمرار راه این شهیدان تأکید کردند.

آیین تشییع از مقابل کانون بسیج شهرستان آستانه‌اشرفیه آغاز شد و تا حرم مطهر حضرت سلطان سید جلال‌الدین اشرف (ع) ادامه دارد و پیکر مطهر شهدا در میان اندوه و حماسه مردم قدرشناس این خطه، به آغوش خاک سپرده شد.

شهدای این مراسم، از جمله زنان، مردان و جوانان بی‌گناهی هستند که در حمله ناجوانمردانه دشمن صهیونیستی، مظلومانه به شهادت رسیدند و اکنون آستانه‌اشرفیه با خون آنان، پرچم ایستادگی و مقاومت را برافراشته‌تر از همیشه در دست دارد.

شهیده سلطنت حسین‌پور، شهید امیرعلی چترعنبرین، شهید سیف‌الله راهنمای لشکامی، شهید موسی صابر و شهید یاس صابر از جمله شهدایی هستند که امروز تشییع شدند.