به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، با حضور دکتر محمد علی اکبری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی و دکتر کریم نجفی برزگر دبیرکل شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام، تفاهمنامه همکاری میان طرفین منعقد شد.
دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی طی سخنانی در این مراسم اظهار داشت: با نهادی تفاهمنامه امضا میکنیم که فلسفه وجودی، فعالیتهای علمی و خدماتش محرز است و باتوجه به زمینه همکاری قبلی انتظار میرود با درس گیری از تجارب گذشته و عزمی برای بهتر از گذشته بودن و با بهبود و ارتقا سطح همکاری به نتیجهای مطلوب دست پیدا کنیم.
دکتر علی اکبری ادامه داد: دانشگاه جامع علمی کاربردی، یک دانشگاه منحصربفرد است و مانند هیچ یک از دانشگاههای دیگر نیست و باتوجه به رسالت و ماموریت خود بر آموزشهای مهارتی متمرکز است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: مقوله مهارت ممکن است مورد توجه بسیاری از دانشگاهها و موسسات آموزشی کشور قرار گرفته باشد اما دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان متولی این حوزه به صورت نظاممند آن را دنبال میکند.
وی با بیان اینکه موانع فعالیتهای علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی چه در کشور و چه در خارج از کشور مرتفع شده است، گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی آماده همکاری با شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام است و این تعامل و همکاری متقابل میتواند دریچه ای برای ارتباط موثر با سایر کشورهای اسلامی باشد.
دکتر علی اکبری در پایان خواستار برگزاری جلسات دوره ای برای پایش و بررسی روند اجرای تفاهمنامه منعقده شد تا نتایج حاصل از آن مورد ارزیابی قرار گیرند.
دکتر کریم نجفی برزگر دبیرکل شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام نیز در این مراسم اظهار داشت: امیدوارم با انعقاد این تفاهمنامه و همکاری تنگاتنگ بتوانیم از ظرفیت دانشگاه جامع علمی کاربردی در عرصه ملی و بینالمللی استفاده کنیم.
کتر نجفی برزگر ادامه داد: باتوجه به ظرفیتهای بزرگی که در کشور داریم فعالیتهای علمی به درستی تجاریسازی نشدهاند تا از نتایج آن در ابعاد ملی هم بینالمللی استفاده شود.
وی افزود: در شروع همکاری با دانشگاه جامع علمی کاربردی میتوان از مراکزی که رشتههای مشترک با کمیته علم و فناوری شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام دارند، برای ارتباطات و توسعه همکاریهای علمی بینالمللی استفاده کرد.
دبیرکل شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام با بیان اینکه هیچ دانشگاهی از ظرفیتهای دانشگاه جامع علمی کاربردی برخوردار نیست، گفت: باتوجه به اینکه مقام معظم رهبری چند سال متوالی است شعار سال را بر اساس مسایل اقتصادی انتخاب میکنند، هیچ دانشگاهی مثل دانشگاه جامع علمی کاربردی نمیتواند منویات مقام معظم رهبری را اجرایی کند.
دکتر نجفی برزگر در پایان سخنانش با اذعان این مطلب که با دیپلماسی علمی و همکاری علمی میتوان روابط پایدار ایجاد کرد، گفت: حوزه فعالیتهای دانشگاه جامع علمی کاربردی کاملا راهبردی و مهارتی است و هر کدام از رشتهها و مهارتها در دانشگاه جامع علمی کاربردی میتواند تاثیر بسزایی در ارتباطات بینالمللی کشور داشته باشد.
گفتنی است شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام یک شبکۀ بینالمللی آموزشی، پژوهشی، دانشبنیان و فنآوری وابسته به کمیته وزارتی همکاریهای علمی و فنآوری سازمان همکاریهای اسلامی (کامستک) است که وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری جمهوری اسلامی ایران میزبانی از آن را بر عهده دارد.