شناسهٔ خبر: 73595968 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رژیم صهیونیستی به دنبال ایجاد هرج‌ومرج عمدی در روند کمک‌رسانی در غزه است

تهران - ایرنا - مدیر شبکه سازمان‌های مردم‌نهاد در غزه با انتقاد شدید از سیاست‌های رژیم صهیونیستی در قبال ورود کمک‌های انسانی تاکید کرد که این رژیم اشغالگر با ممانعت از ورود سازمان‌یافته و شفاف کمک‌ها به غزه، در تلاش است تا وضعیت بی‌نظمی، هرج‌ومرج و خشونت کنترل‌نشده را در این منطقه ایجاد کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش پنجشنبه شب ایرنا به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، «امجد الشوا» از نهادهای بین‌المللی خواست برای پایان دادن به محاصره غزه و بازگشایی گذرگاه‌ها فشار جدی بر رژیم صهیونیستی وارد کنند.

وی اظهار داشت که رژیم اشغالگر اسرائیل بصورت عمدی نمی‌خواهد روند توزیع کمک‌ها بر اساس استانداردهای پذیرفته‌شده بشردوستانه انجام گیرد.

الشوا همچنین فاش کرد که ورود محدود کمک‌های بشردوستانه در روز چهارشنبه گذشته، نه با هماهنگی رسمی، بلکه با ابتکار و تلاش مستقیم خانواده‌ها و طوایف محلی انجام شد.

وی افزود: پس از ورود این کامیون‌ها، مؤسسات محلی توانستند توزیع کمک‌ها را بر اساس فهرست‌های از پیش تعیین‌شده انجام دهند.

مدیر شبکه سازمان‌های مردم‌نهاد در غزه در پایان خواستار ورود فوری جامعه جهانی برای تضمین روند قانونی، امن و شفاف کمک‌رسانی در نوار غزه شد و هشدار داد که ادامه این وضعیت بحرانی، به تشدید فاجعه انسانی در منطقه خواهد انجامید.

به گزارش ایرنا، از آغاز جنگ نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و عملیات بی‌سابقه «طوفان الأقصی» که به شکلی غافلگیرکننده از سوی نیروهای مقاومت فلسطین انجام شد، ارتش رژیم صهیونیستی با مجموعه‌ای از ضربات سنگین و پرهزینه مواجه بوده است؛ ضرباتی که هم در سطح میدانی و هم در سطح روانی و راهبردی، اثرات عمیقی بر پیکره ارتش رژیم اسرائیل بر جای گذاشته است.

در نخستین روزهای جنگ، بیش از هزار و ۲۰۰ صهیونیست کشته و صدها نفر اسیر شدند؛ رخدادی که به‌گفته بسیاری از ناظران، بی‌سابقه‌ترین شکست اطلاعاتی و امنیتی رژیم اشغالگر از زمان تأسیس آن محسوب می‌شود.

پس از آن، در طول حملات و عملیات‌های زمینی گسترده‌ای که ارتش رژیم اسرائیل برای آزاد کردن اسرا و مقابله با مقاومت آغاز کرد، مقاومت فلسطین با تاکتیک‌های جنگ نامنظم، بهره‌گیری از تونل‌های پیچیده، کمین‌های دقیق و انفجارهای برنامه‌ریزی‌شده، خسارات زیادی به یگان‌های نظامی رژیم اسرائیل وارد کرد.

در بیش از یک‌سال‌ونیم جنگ، منابع صهیونیستی به کشته‌شدن صدها نظامی ارتش اذعان کرده‌اند، در حالی‌که آمارهای غیررسمی حاکی از تلفات بالاتر و مجروحیت هزاران نفر از نظامیان این رژیم است.

مقاومت فلسطین همچنین موفق شد که ده‌ها تانک مرکاوا، نفربر زرهی، پهپاد و سامانه‌های پیشرفته شناسایی ارتش رژیم صهیونیستی را منهدم کند یا به غنیمت بگیرد.

اکنون بسیاری از ناظران معتقدند که مقاومت فلسطین با وجود تمام هزینه ها، توانسته است معادلات نبرد را تغییر دهد و ارتش رژیم صهیونیستی را در یک جنگ فرسایشی و پرهزینه گرفتار کند که هیچ چشم‌انداز روشنی برای پیروزی اشغالگران در آن وجود ندارد.