شناسهٔ خبر: 73582251 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

سکوتِ پرطنین میدان آزادی و نوای سمفونیکِ وطن در سوگ شهیدان

ارکستر سمفونیک تهران با حماسه‌ای از نواهای جاودانه، میدان آزادی را به تالار عزای شهیدان و سرودِ افتخار ایران تبدیل کرد؛ آن‌گاه که «پاوانه» برای آسمانی‌ها نواخته شد و «ای ایران» با همنوایی هزاران دل برخاست، برج آزادی شاهد یکی از باشکوه‌ترین صحنه‌های تاریخ موسیقی ایران بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، اجرای ‏ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی در راستای تجلیل از همبستگی ملی ‏به رهبری نصیر حیدریان برگزار شد.

در این کنسرت که با حضور سیدعباس صالحی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، فاطمه مهاجرانی (سخنگوی دولت)، نادره رضایی (معاون امور هنری) و سیدضیا هاشمی (معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رییس جمهور) برگزار شد، قطعات فردای وطن با تنظیم استاد روحانی، پاوانه از گابریل فوره، پولکا ‏یوهان اشتراوس، ای ایران ای مرز پر گهر از زنده‌یاد روح‌الله خالقی و به نام ایران⁩ اجرا شدند.

سکوتِ پرطنین میدان آزادی و نوای سمفونیکِ وطن در سوگ شهیدان و در ستایش ایران

ارکستر سمفونیک تهران امروز به رهبری نصیر حیدریان و خوانندگی محمدرضا صفی قطعات خود را اجرا کرد.

نصیر حیدریان پیش از اجرای قطعه پاوانه از گابریل فوره، این اجرا را به کسانی که در این ۱۲ روز جنگ به شهادت رسیدند، تقدیم کرد و گفت: امیدوارم این قطعه آرامش خاطری برای خانواده‌های داغدار باشد.

سپس وی از حضار درخواست کرد تا یک دقیقه به احترام جانباختگان جنگ سکوت کنند.

سکوتِ پرطنین میدان آزادی و نوای سمفونیکِ وطن در سوگ شهیدان و در ستایش ایران

در ادامه و پیش از اجرای قطعه پولکا ‏یوهان اشتراوس، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یک تابلو خطاطی منقوش به قطعه‌ای شعر از سهراب سپهری را به استاد نصیر حیدریان اهدا کرد.

در بخش پایانی این اجرا قطعه «ای ایران ای مرز پر گهر» با هم‌خوانی مردم اجرا شد که به دلیل استقبال فراوان حضار دوباره توسط ارکستر سمفونیک نواخته شد.

در ادامه می‌توانید، ویدئویی کوتاه از این اجرا را تماشا کنید:

انتهای پیام