شناسهٔ خبر: 73579916 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

نماینده ولی فقیه: رسانه ملی در خط مقدم مقابله با جنگ نرم دشمن است

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد به منظور قدردانی تقدیر از سازمان صدا و سیما با حضور در شبکه دنا گفت: رسانه ملی در سنگر بسیار خطیر خود، چهره زشت و جنایتکار رژیم غاصب صهیونی را افشاء کرده و دروغ پردازی‌های رسانه‌ای استکباری را بر ملاء کرد. نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد به منظور قدردانی تقدیر از سازمان صدا و سیما با حضور در شبکه دنا گفت: رسانه ملی در سنگر بسیار خطیر خود، چهره زشت و جنایتکار رژیم غاصب صهیونی را افشاء کرده و دروغ پردازی‌های رسانه‌ای استکباری را بر ملاء کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛آیت الله سید نصیر حسینی با اشاره به اینکه کارکنان صدا و سیما در راه منافع کشور و اقتدار ملی شبانه روز وظایف خود را انجام می دهند افزود:ایستادگی، مقاومت، وحدت و همدلی در روزهای اخیر مشهود بود و به حول قوه الهی این اتحاد و همبستگی بیش از پیش ادامه دارد. 

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی و امام جمعه یاسوج همچنین با اشاره به نقش تاثیر گذار رسانه بر آرامش مردم و جامعه تاکید کرد: نقش رسانه ملی و به تبع آن صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد و شبکه دنا در روزهای اخیر بسیار چشمگیر بود.

آیت الله حسینی با بیان اینکه رسانه ملی به عنوان خط مقدم جنگ رسانه‌ای دشمن، قهرمانانه در مقابل دشمن صهیونی ایستاده است، تاکید کرد: سازمان صدا و سیما و کارکنان شجاع، دلیر و جان برکف آن نشان دادند که در برابر تهدیدات رژیم کودک کش هیچ گاه ضعفی نشان ندادند و شجاعانه در سنگر بسیار خطیر خود، چهره زشت و جنایتکار رژیم غاصب صهیونی را افشاء کردند و دروغ پردازی‌های رسانه‌ای استکباری را آشکار و حمله ناجوانمردانه به سازمان صدا و سیما نشانه آشکاری از شکست دشمن در برابر فعالیت‌های آگاه ساز و روشنگر رسانه ملی است.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد هم با اشاره به تجاوز رژیم غاصب صهیونیستی در حین مذاکره گفت: حمله نظامی به رسانه ها و خبرنگاران مغایر با مقررات شناخته شده جهانی است و رژیم خبیث صهیونیستی و حامیانش به ویژه آمریکای جنایتکار در ادامه فهمیدند که این اقدامات ددمنشانه، خللی اراده سربازان و افسران جنگ نرم در رسانه ملی  ملت ایران ایجاد نمی کند ، بلکه عزم ما را مقابل دشمنان بیشتر می کند.

سید شهریار گنجی  با بیان اینکه جنگ دشمن چند لایه و ترکیبی است و نباید تکمیل کننده جورچین دشمن باشیم گفت : جهادگران رسانه ملی قدرتمندانه با جنگ رسانه‌ای دشمن مقابله می کنند و در اتحاد با نیروهای مسلح و همه حافظان ایران اسلامی و ملت سربلند و غیرتمند ایران انشااله به پیروزی ایمان بر کفر اعتقاد راسخ دارند.

انتهای پیام                     

برچسب‌ها: