شناسهٔ خبر: 73564002 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

نبویان: ایران مثل لبنان و سوریه نیست/ پاسخ ما به کوچکترین تعرض سخت‌تر است

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ترامپ بعد از اینکه ضربه سنگین ایران به پایگاه العدید و اسرائیل را دید، التماس صلح کرد؛ دشمن بداند ما مثل لبنان، سوریه ‌و یا کشور دیگری نیستیم، حواسمان جمع است و اگر کوچک‌ترین تعرضی به ما شود، پاسخمان سخت‌تر از گذشته خواهد بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، محمود نبویان در گفت‌وگویی تلویزیونی با بیان اینکه پیروزی‌ ملت ایران بر دشمن را تبریک می‌گویم، گفت: دشمن از سال گذشته محاسباتی برای خودش داشت که  با مجموعه‌ای از حوادث روبه‌رو بودیم. در فرودین ماه پارسال سردار زاهدی و برخی دیگر در کنسولگری ایران در سوریه به شهادت رسیدند که بعد از آن عملیات وعده صادق ۱ انجام شد. سپس بعد شهادت شهید رئیسی، انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد و بعد از آن شهید هنیه ترور شد و بعد عملیات وعده صادق ۲ و شهادت شهید نصرالله و افراد دیگر را داشتیم.

وی یادآور شد: این حوادث در منطقه بدان معناست که دشمن تقریبا از دو سال گذشته وارد جنگ با ملت ایران و جبهه مقاومت شده‌ به ویژه از هفتم اکتبر یعنی ۱۵ مهر دو سال پیش تاکنون.

این نماینده مجلس بیان کرد: دشمن در خلال این اتفاقات به این نتیجه رسید که نمی‌تواند پیروز شود لذا به سمت ترور رهبران جبهه مقاومت رفت لذا شهید زاهدی، شهید نصرالله و شهید هنیه را به شهادت رساند. دشمن کم کم به این باور رسید که با حذف فیزیکی رهبران محور مقاومت، بازوهای ملت ایران در منطقه نابود شد. رژیم صهیونیستی سال گذشته در داخل کشور به ما حمله کرد و این تصور را داشت که ما پدافند نداریم پس به فکر ایجاد اغتشاش در افتاد با این تصور که مردم به دلیل مشکلات اقتصادی و ناترازی انرژی همراهی می‌کنند حتی به فکر استفاده از قومیت‌ها و زنان افتاد.

وی افزود: محاسبات دشمن این بود که ایران در منطقه و داخل در اوج ضعف قرار داد. حتی علنا اعلام کرد که سال ۱۴۰۴، سال ضربه نهایی و تعیین تکلیف جمهوری اسلامی است و باید تکلیف ملت ایران را روشن کند. در این برهه، ترامپ رئیس جمهور می‌شود و خواسته‌هایی مبنی بر جمع کردن توان موشکی و به صفر رساندن غنی سازی هسته‌ای دارد.

نبویان اضافه کرد: با این تصور، دشمن در ۲۳ خرداد یعنی ۱۲ روز پیش به ما حمله می‌کند.  نتانیاهو اهداف خود را نابودی صنعت هسته‌ای ایران، نابودی توان موشکی کشور، و سرنگونی نظام اعلام کرد. آمریکا به‌طور مستقیم کمک کرد و آلمان، فرانسه، انگلستان و حتی ناتو وارد شد. در میانه جنگ هم آمریکا مستقیم به سایت‌های هسته‌ای ایران حمله کرد.

وی با طرح این پرسش که آیا دشمن به اهدافش رسید؟ گفت: آیا صنعت هسته‌ای ما از بین رفتنی است؟ اگر سانتریفیوژها آسیب دیده و خراب شده باشد باید خودمان دوباره بسازیم چون ما واردکننده نبودیم و با دانش بومی ساختیم. این دانش در اختیار ماست و تولیدات در داخل کشور انجام می‌شود.

قدرت موشکی ما برای کل جهان خیره کننده است

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: دشمن می‌خواست قدرت موشکی ما را بگیرد حال اینکه قدرت موشکی ما برای کل جهان خیره کننده است.

وی افزود: قرار بود دشمن همبستگی را از ما بگیرد حال اینکه خداوند آن‌ها را غافلگیر کرد و شاهد همبستگی داخلی هستیم. چند شب پیش به میدان ولیعصر رفتم که پرچم ایرانی در دست چادری و غیرچادری بود. خانمی کاملا بی‌حجاب که سگ بغلش بود و با پرچم ایران شعار می‌داد.

قبل از حمله آمریکا تمام تجهیزات و نیروی انسانی از فردو خارج شده بود

نبویان گفت: دشمن در همبستگی مردم، هسته‌ای و موشکی شکست خورد. علاوه بر آن، ایران در پاسخ به حمله آمریکا، به پایگاه العدید در قطر حمله کرد که مقر فرماندهی نیروی هوایی آمریکا در منطقه غرب آسیاست. گاهی اوقات برای اینکه حمله ایران را ضعیف جلوه دهند اشکالاتی و مواردی را مطرح می‌کنند مثل اینکه این پایگاه را خالی کرده بودند. وقتی آمریکا به فردو حمله کرد ما آن جا را خالی کرده بودیم، پس اگر ما جای خالی را زدیم آمریکا هم جای خالی را زد. بعد می‌گویند این حمله کشته نداشت مگه ما کشته دادیم؟ تمام تجهیزات و نیروی انسانی از فردو خارج شده بود.

وی افزود: علاوه بر این، اصلا بحث خالی بودن نیست؛ آمریکا به ایران تجاوز کرده و حتی اگر به کویر حمله کرده بود هم ما باید  پاسخ می‌دادیم. نکته بعدی اینکه بعضی چیزها قابل خالی کردن نیست مثل رادارها که نمی‌توان جابجا کرد.

ایران اطلاعی به آمریکا قبل از حمله به پایگاه العدید نداده است

نبویان اضافه کرد: ترامپ به برخی آمریکایی‌ها گفته که ایران قبل از حمله به پایگاه العدید اطلاع داده که کذب است. اگر فرض کنیم که درست است یعنی ما به آمریکا اطلاع دادیم و بعد با این وجود آمریکا نتوانسته ۶ موشک ایران را رهگیری کند؟

وی با تاکید بر اینکه امروز اسرائیل در اوج ضعف خود قرار دارد، گفت: شمال، جنوب، شرق و غرب اسرائیل زیر موشک‌های ما هستند اما به دلیل سانسور شدید فیلمی منتشر نمی‌شود اما یکی از نمایندگان آمریکا  گفت که یک‌سوم تل‌آویو تلی از خاک شد؛ ما یک روزی گفته بودیم تلاویو و حیفا را با خاک یکسان می‌کنیم.

دشمن به اوج ضعف خود رسیده است

نماینده تهران در مجلس در جمع بندی گفت: قبل از حمله ایران به پایگاه العدید قطر، ترامپ گفته بود که در صورت حمله ایران پاسخ دردناکی می‌دهد اما بعد از حمله حرف دیگری می‌زد. اکنون دشمن به اوج ضعف خود رسیده و تقاضای آتش بس و توقف جنگ گرده است.

وی افزود: ایران در اوج قدرت خودش است، محاسبات همه تغییر کرده است. تصورشان این بود که ایران ضعیف شده و کاری نمی‌تواند بکند پس اولین نتیجه ۱۲ روز مقاومت تغییر محاسبات دشمن بود.

نبویان گفت: نتیجه دیگری این است که ما بدون بمب اتم، به دو قدرت اتمی یعنی آمریکا و اسرائیل حمله کردیم؛ ایران اکنون تنها یک قدرت منطقه‌ای نیست بلکه یک قدرت جهانی و بین‌المللی است و امپراتوری جمهوری اسلامی در حال ظهور است.

وی افزود: ملت ایران دیگر خود را با کشورهای منطقه مقایسه نکنند چون این کشورها جرات «تو گفتن» به آمریکا ندارند و باید خاک خود را در اختیار آمریکا قرار دهند. ملت ایران باید با کشورهای بسیار قوی دنیا مقایسه شوند.

مقاومت دوباره زنده شد

نبویان با بیان اینکه همبستگی داخلی از نعمات ۱۲ روز مقاومت است. گفت: دشمن گفته که محور مقاومت را زده است و نیروی مقاومت وجود ندارد اما مردم عراق، مالزی و اندونزی و ونزوئلا راهپیمایی کردند و مقاومت دوباره زنده شد.

وی با تاکید بر اینکه ایران توان هسته‌ای و موشکی را حفظ کرد، گفت: اخیرا در مذاکرات وزیر خارجه با سه کشور نامرد آلمان، فرانسه و انگلستان، گفته شده که حرف ما با آمریکا یکی‌ است و باید غنی‌سازی ایران صفر شود پس ما در برابر تمام قلدرهای عالم غنی سازی را حفظ کردیم و آن ها را شکست دادیم.

این نماینده مجلس گفت: قرار بود با این حمله داخل ایران را آشوب و اغتشاش فرا گیرد اما اکنون ایران آرام و تل آویو و اسرائیل پر از آشوب و اعتراضات است.

ملت ایران اهل صلح و مذاکره است

نبویان افزود: منطق جمهوری اسلامی ایران در جهان تثبیت شد که اهل مذاکره است و این دشمن بود که وسط مذاکره به ما حمله کرد. اروپا و آمریکا اهل مذاکره نیستند و فقط دنبال جنگ و خونریزی هستند. ملت ایران اهل صلح و مذاکره است اما با کسانی که با ما درگیر شوند، برخورد می‌کنیم.

وی تاکید کرد: ایران ثابت کرد که فعالیت هسته‌ای کاملا صلح آمیز دارد. ما از همان ابتدا اعلام کردیم اهل مذاکره ایم اما تحت فشار مذاکره نمی‌کنیم.

ایران پیروزی خود را تحمیل کرد

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در توضیح «صلح تحمیلی» گفت: صلح تحمیلی یعنی غنی سازی صفر که قبول نکردیم. آن ها حذف توان موشکی را گفتند که اکنون قوی‌تر داریم. پس ما پیروزیم و پیروزی خود را تحمیل کردیم و دشمن در شکست است.

نبویان درباره اقدامات کلیدی برای آینده کشور گفت: اولویت اول تامین امنیت کشور است. به سراغ اسرائیلی های داخل خواهیم رفت و با عناصر داخلی خائن و وطن‌فروش باید قاطعانه برخورد شود. همچنین باید ضعف‌های خودمان را برطرف کنیم.

وی با بیان اینکه باید تکلیف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را روشن کنیم، گفت: طرحی برای تعلیق همکاری با آژانس را در مجلس دنبال می کنیم.

نبویان گفت: باید  نعمت رهبری هوشمندانه انقلاب اسلامی را قدر دانست. دشمنان تصور می‌کردند با شهادت فرماندهان، دو سه هفته برای جایگزینی آن ها طول می‌کند اما در کمتر از چند ساعت، فرماندهانی جایگزین شده و عملیات انجام می‌شود.

دشمن بداند ما مثل لبنان، سوریه ‌و یا کشور دیگری نیستیم

وی با اشاره به فرموده حضرت علی (ع) مبنی بر اینکه از دشمن غافل نشو حتی وقتی از صلح سخن می‌گوید گفت: ترامپ بعد از اینکه ضربه سنگین ایران به پایگاه العدید و اسرائیل را دید، التماس صلح کرد؛ دشمن بداند ما مثل لبنان، سوریه ‌و یا کشور دیگری نیستیم، حواسمان جمع است و اگر کوچک‌ترین تعرضی به ما شود، پاسخمان سخت‌تر از گذشته خواهد بود.

نبویان تاکید کرد: ملت ایران بداند که حتما پیروز خواهد شد که این وعده الهی است. ملت ایران خدا را یاری کرده، اکنون نوبت یاری خداست. مردم ایران شایسته این پیروزی‌ است و دشمن شکست می‌خورد.

وی گفت: اسرائیل و آمریکا و اروپا دو سال است که گفته می‌خواهد حماس را نابود کرده و اسرا را آزاد کند اما نتوانستند چون پشتوانه حماس خداوند است. ما هم به قدرت و موشک هایمان مغرور نشویم که قدرت ما خداوند است.

باید گروه بندی و جناح بندی کنار گذاشته شود

این نماینده مجلس در پایان تاکید کرد که باید گروه بندی و جناح بندی کنار گذاشته و یک صدا پشت سر مقام معظم رهبری باشیم. هر فرمانی اعم از توقف و جنگ می‌دهد از روی حکمت است و باید به آن توجه شود.

انتهای پیام