به گزارش خبرگزاری ایمنا، اسماعیل بقایی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:
«ضربات موشکی ایران به پایگاه آمریکایی «العدید» در اجرای حق دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و در پاسخ به تجاوز نظامی آمریکا در ۲۲ ژوئن ۲۰۲۵ علیه تمامیت ارضی و حاکمیت ملی ایران انجام شد. این اقدام دفاعی بههیچعنوان نباید علیه کشور دوست و همسایه، قطر، تلقی شود و جمهوری اسلامی ایران به روابط حسنه و ریشهدار خود با آن کشور متعهد است. ایران همواره به اصل حسن همجواری با قطر و دیگر کشورهای همسایه پایبند است، ما مصمم هستیم اجازه ندهیم اقدامات تجاوزکارانه و سیاستهای شرورانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، موجب فتنهانگیزی و تفرقهافکنی بین ما و برادران ما در منطقه شود.»
به گزارش ایمنا، شامگاه دوم تیر جمهوری اسلامی ایران با تدبیر شورای عالی امنیت ملی و راهبری قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» با رمز مقدس یا اباعبدالله الحسین (ع) در عملیات «بشارت فتح» پایگاه العدید قطر که مقر سرفرماندهی نیروی هوایی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا است را هدف تهاجم ویرانگر و قدرتمند موشکی قرار داد.
ساعاتی پس از این اقدام ایران، سیدعباس عراقچی بامداد سهشنبه سوم تیر ۱۴۰۴ در شبکه ایکس نوشت:
«همانگونه که مکرراً گفتهایم، این رژیم اسرائیل بود که جنگ را آغاز کرد نه ما. در حال حاضر توافقی در موضوع آتشبس یا توقف عملیات وجود ندارد. با این حال به شرط آنکه رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود علیه مردم ایران را تا ساعت ۴ صبح امروز متوقف کند، ما نیز قصدی برای ادامه پاسخ نداریم. تصمیم نهایی در خصوص توقف عملیات نظامی از سوی ما متعاقباً اتخاذ خواهد شد.»
وزیرخارجه ساعتی پس از این نوشته نخست در نوشته دیگری در شبکه ایکس نوشت: «عملیات نظامی نیروهای مسلح قدرتمند ما برای مجازات اسرائیل تا آخرین دقیقه در ساعت ۴ صبح ادامه یافت. همراه با همه ایرانیان، من از نیروهای مسلح کشور که آماده دفاع از کشور عزیزمان تا آخرین قطره خون بودهاند، و به هر حمله دشمن تا آخرین دقیقه پاسخ دادند، تقدیر میکنم.»