حسن کریمی در گفتوگو با خبرگزاری آنا، در خصوص شرایط باشگاه فجرسپاسی شیراز با جنگ تحمیلی رژیم غاصب صهیونیستی اظهار داشت: با توجه به شرایط ایجاد شده و جنگ تحمیلی رژیم کودک کش صهیونیستی، وقفهای کوتاه در فعالیتهای باشگاه ایجاد شد اما خیلی زود به کار بازگشتیم و با توجه به اینکه با چند بازیکن برای اضافه شدن به تیم فجرسپاسی صحبت کردهایم به زودی از این نفرات رونمایی خواهیم کرد.
مدیرعامل باشگاه فجرسپاسی خاطرنشان کرد: قرار است جلسهای میان مدیران فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و تیم ملی برگزار شود تا زمان شروع مسابقات فصل آینده مشخص شود. در همین راستا منتظر هستیم تا پس از برگزاری جلسه فوق، زمان شروع تمرینات آماده سازی تیم برای فصل آینده را مشخص کنیم. قطعا با هدایت پیروز قربانی برای فصل جدید حرفهای زیادی برای گفتن خواهیم داشت.
کریمی در مورد ناراحتی پیروز قربانی از جذب نشدن بازیکنان خارجی و سایر مشکلات تیم فجرسپاسی تصریح کرد: آقای قربانی با توجه به یارگیری سایر تیمهای لیگ برتری دچار نگرانیهایی شده بود اما در جلسه با او در جریان شرایط موجود باشگاه قرار گرفت و توضیحات کامل به وی داده شد. او سرمربی فجرسپاسی در فصل آینده است.
انتهای پیام/