شناسهٔ خبر: 73555066 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

گوندوغان با همشهری‌ها می‌ماند

ایلکای گوندوغان، هافبک منچسترسیتی، از حضور در این تیم انگلیسی ابراز خوشحالی کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، منچسترسیتی توانست در دومین دیدارش در جام جهانی باشگاه‌ها العین امارات را شکست دهد.

ایلکای گوندوغان بعد از این دیدار اظهار داشت: فکر می‌کنم خواهم ماند. یک سال از قراردادم باقی مانده است و اینجا بسیار خوشحالم و همه این را می‌دانند.

این ستاره ۳۴ساله آلمانی افزود: به منچسترسیتی متعهدم، از فوتبال لذت می‌برم و معتقدم به لطف مراقبت زیادی که از خودم دارم، می‌توانم سال‌های زیادی در بالاترین سطح بازی کنم و این را قبلاً ثابت کرده‌ام. فصل گذشته هم در تمام مسابقات بازی کردم و هیچ مسابقه‌ای را از دست ندادم. بنابراین از نظر جسمی آماده‌ام و احساس می‌کنم در فرم بسیار خوبی هستم و می‌خواهم تا حد امکان در بالاترین سطح بازی کنم.

پیش از این رسانه‌های ترکیه‌ای اعلام کرده بودند گالاتاسرای با گوندوغان به توافق رسیده و این بازیکن قرار است از فصل جدید با پیراهن این تیم ترکیه‌ای به میدان برود.

ارزش فعلی گوندوغان در بازار نقل و انتقالات پنج میلیون یورو است. او فصل گذشته ۵۰ بازیبرای منچسترسیتی انجام داد و سه گل به ثمر رساند و شش پاس گل داد ولی نتوانست جامی را به دست بیاورد.

انتهای پیام