شناسهٔ خبر: 73554761 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس سازمان نظام پزشکی خرم‌آباد خبر داد

تشکیل کمیته کادر درمان برای ارائه خدمات بهتر به شهروندان در خرم‌آباد

رئیس سازمان نظام پزشکی خرم‌آباد از تشکیل کمیته بحران متشکل از کادر درمان و پزشکان متخصص برای ارائه خدمات بهتر به شهروندان لرستانی خبر داد.

صاحب‌خبر -

علاءالدین شیخی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: حملات اخیر رژیم صهیونیستی به میهن عزیزمان ایران، بار دیگر واقعیت‌های تلخ نقض حقوق بشر را به تصویر کشیده است؛ این اقدامات نه تنها جان انسان‌های بی‌گناه را به خطر می‌اندازد، بلکه امنیت و ثبات منطقه را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی ضمن محکوم کردن این حملات و تسلیت به خانواده‌های شهدای گرانقدر  گفت: در این میان، شهادت دانشمندان و فرماندهان دلاور کشورمان که در راه خدمت به وطن و پیشرفت علمی و نظامی جان خود را فدای آرمان‌های بلند کردند، ضایعه‌ای بزرگ برای ملت ایران است؛ با قلبی آکنده از اندوه، یاد و خاطره این عزیزان را گرامی می‌داریم و به خانواده‌های آنان صمیمانه تسلیت عرض می‌کنیم.

شیخی تصریح کرد: بر این باوریم که در شرایط کنونی، همبستگی و اتحاد ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است.

وی گفت: سازمان نظام پزشکی لرستان آماده است تا در راستای ارائه خدمات درمانی به آسیب‌دیدگان این حوادث و همچنین حمایت از خانواده‌های شهدای عزیز، تمام تلاش خود را به کار گیرد و از همه همکاران و کادر درمان و پرستاران درخواست داریم تا در این راستا با همدلی و همکاری، برای خدمت به جامعه و تقویت روحیه همبستگی ملی قدم برداریم.

رئیس سازمان نظام پزشکی خرم‌آباد گفت: این سازمان همچنانکه در حوادث و بلایای طبیعی با تمام توان در خدمت هموطنان عزیز بوده است اکنون که کشور عزیزمان در معرض تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی قرار گرفته است اقدام به تشکیل کمیته بحران کرده  و در این راستا فراخوان نیروهای متخصص در تمام گروه‌های پزشکی انجام گرفت که با استقبال فراوان همکاران روبرو شد که امیدواریم به عنوان یاور دانشگاه علوم پزشکی در خدمت هموطنان عزیز باشیم.

شیخی خاطرنشان کرد: این روزها که کشور عزیزمان مورد تهاجم دشمنان قرار گرفته و عملیات روانی دشمن با استفاده از انواع رسانه انجام می‌گیرد لازم است هموطنان از انتشار هرگونه شایعه خودداری کرده و اخبار را از منابع موثق دریافت کنند و مطمئن باشید همه کادر درمان براساس وظایف انسانی خود همواره یاور عزیزان هم وطن هستند و هیچگونه شایعه‌ای نمی‌تواند چهره همکاران کادر درمان و بهداشت را مخدوش کند.

انتهای پیام