شناسهٔ خبر: 73553711 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

سرلشکر پاکپور: آمریکا در صورت تکرار تجاوز پاسخ کوبنده‌تری خواهد گرفت

فرمانده کل سپاه گفت: آمریکا در صورت تکرار تعدی و تجاوز مجدد به کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و سرزمین شهید پرور ایران سربلند پاسخ‌های کوبنده تر و پشیمان کننده‌تری دریافت خواهد کرد که مایه عبرت تاریخ گردد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، سردار سرلشکر پاسدار «محمد پاکپور» فرمانده کل سپاه با گرامی‌داشت یاد و خاطره فرماندهان همرزم شهید و سایر شهدای حملات اخیر رژیم صهیونیستی، اظهار داشت: به استحضار ملت غیور و حماسه ساز ایران اسلامی می‌رسانم در پی شرارت و تجاوز آمریکای جنایت کار به سرزمین مقدس ایران اسلامی که در حمایت اشکار از رژیم منحوس و کودک کش صهیونی مراکز هسته‌ای کشور را مورد هدف قرار داد رزمندگان غیور شما در سپاه پاسداران با استعانت ذات اقدس الهی پایگاه راهبردی العديد قلب تپنده مرکز فرماندهی آمریکا در منطقه غرب آسیا را مورد حمله قرار دادند و صدماتی را به این هدف راهبردی که به صورت ویژه و چند لایه محافظت می‌گردید وارد کردند.

سردار پاکپور ضمن تبریک این موفقیت و پیروزی به ملت شریف ایران و خانواده معظم شهدا به رئیس جمهور بی خرد و ابله آمریکا که منافع و امنیت مردم آمریکا را برای بقای رژیم نحس صهیونی به تاراج گذاشته هشدار می‌دهیم، گفت: در صورت تکرار تعدی و تجاوز مجدد به کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و سرزمین شهید پرور ایران سربلند پاسخ‌های کوبنده تر و پشیمان کننده‌تری دریافت خواهد کرد که مایه عبرت تاریخ گردد.

انتهای پیام/ 241