شناسهٔ خبر: 73553559 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اظهارات ضد و نقیض رئیس جمهوری آمریکا

ادعای ترامپ برای توافق آتش‌بس بین رژیم اسرائیل و ایران

نیویورک - ایرنا- دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در ادامه اظهارات متناقص و ادعاهای خود مدعی شد که تا ۶ ساعت دبگر آتش‌بس کامل بین ایران و اسرائیل برقرار می‌شود در حالیکه موضع رسمی جمهوری اسلامی ایران در این زمینه مطرح نشده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا عصر دوشنبه به وقت محلی در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال در ادامه ضد و نقیض گویی هایش ادعا کرد : تبریک به همه! اسرائیل و ایران کاملاً توافق کرده‌اند که (تقریباً ۶ ساعت دیگر، زمانی که اسرائیل و ایران مأموریت‌های نهایی و در حال انجام خود را به پایان برسانند!) !) به مدت ۱۲ ساعت برقرار خواهد شد و در آن زمان جنگ پایان‌یافته تلقی خواهد شد!

رئیس جمهوری آمریکا که در ۱۲ روز گذشته، مواضع ضد و نقیض بسیاری داشته است، همچنین مدعی شد: به طور رسمی، ایران آتش‌بس را آغاز خواهد کرد و در ساعت دوازدهم، اسرائیل آتش‌بس را آغاز خواهد کرد و در ساعت بیست و چهارم، پایان رسمی «جنگ ۱۲ روزه» توسط جهان گرامی داشته خواهد شد.

ترامپ ادعا کرد: در طول هر آتش‌بس، طرف مقابل صلح‌آمیز و محترمانه باقی خواهد ماند. با این فرض که همه چیز طبق برنامه پیش برود، که قطعاً این‌گونه خواهد بود، مایلم به هر دو کشور، اسرائیل و ایران، به خاطر استقامت، شجاعت و هوشیاری در پایان دادن به آنچه باید «جنگ ۱۲ روزه» نامیده شود، تبریک بگویم.

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: این جنگی بود که می‌توانست سال‌ها ادامه یابد و کل خاورمیانه را نابود کند، اما این اتفاق نیفتاد و هرگز نخواهد افتاد! خداوند اسرائیل را حفظ کند، خداوند ایران را حفظ کند، خداوند خاورمیانه را حفظ کند، خداوند ایالات متحده آمریکا را حفظ کند و خداوند جهان را حفظ کند!

جی دی ونس، معاون ترامپ هم در واکنش به طرح آتش بس خیالی رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد:  فردا واقعا روز جدیدی است، پایان جنگ ۱۲ روزه و من واقعا معتقدم که آغاز بسیار بزرگ برای صلح در خاورمیانه است.

ادعای ترامپ: فکر می‌کنم آتش‌بس ایران و اسرائیل تا ابد ادامه یابد

ترامپ شامگاه دوشنبه به وقت محلی همچنین در گفت و گو با «ان‌بی‌سی نیوز» با بیان این ادعا که  آتش‌بس میان ایران و اسرائیل «روزی فوق‌العاده برای جهان» است، مدعی شد: «این روزی بزرگ برای آمریکا است. روزی بزرگ برای خاورمیانه است. بسیار خرسندم که توانستم این کار را به سرانجام برسانم. افراد بسیاری کشته می‌شدند و این مساله فقط بدتر و بدتر می‌شد. ممکن بود همه خاورمیانه را به ورطه سقوط بکشاند.»

رئیس جمهوری آمریکا در پاسخ به این پرسش که آتش‌بس تا چه زمانی ادامه می‌یابد، مدعی شد: «فکر می‌کنم آتش‌بس نامحدود باشد. تا ابد ادامه می‌یابد.»

او ادعا کرد که جنگ کاملا به پایان رسیده است و فکر نمی‌کند ایران و اسرائیل دیگر هیچ‌وقت به سوی یکدیگر شلیک کنند.  

به گزارش ایرنا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دوم تیرماه در بیانیه ای اعلام کرد: در پی تجاوز نظامی آشکار رژیم جنایتکار ایالات متحده آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران و نقض صریح حقوق بین‌الملل، با تدبیر شورای عالی امنیت ملی و راهبری قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" با رمز مقدس یا اباعبدالله الحسین (ع) در عملیات بشارت فتح پایگاه‌ العدید قطر را هدف تهاجم ویرانگر و قدرتمند موشکی قرار داده است. این پایگاه، مقر سرفرماندهی نیروی هوایی و بزرگترین دارایی راهبردی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا است.

ایالات متحده آمریکا به دستور دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور بامداد روز یکشنبه به وقت تهران (یکم تیرماه ۱۴۰۴) با تجاوز به سه سایت هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ نتانیاهو علیه ایران پیوست. رژیم اسرائیل بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه ۱۴۰۴، حمله تروریستی به تهران و تعدادی از شهرهای ایران را آغاز کرد و شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

در پی این اقدام آمریکا، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران با صدور پیامی تاکید کرد: بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را می‌دهد، ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد.

سازمان انرژی اتمی نیز در بیانیه‌ای با اعلام اینکه سایت‌های هسته‌ای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بین‌المللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های اتمی(NPT)، مورد تهاجم دشمنان ایران اسلامی قرار گرفت، تاکید کرد: اجازه‌ نخواهیم داد که مسیر توسعه این صنعت ملی متوقف شود.