شناسهٔ خبر: 73552257 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

منابع مرحله سوم کالابرگ الکترونیک تامین شد/واریز ۳ هزار میلیارد تومان به حساب مجری طرح

سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرد:۳ هزار میلیارد تومان از منابع مورد نیاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک به حساب شرکت مجری تابعه وزارت رفاه واریز شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا از سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، در این مرحله، اعتبار طرح کالابرگ الکترونیک با اولویت سرپرستان دهک‌های یک تا ۳ به حساب شرکت مجری واریز شد.

این سازمان می‌افزاید: با عنایت به تأکید دولت مبنی بر حمایت از اقشار ضعیف و کم درآمد و تقویت سبد غذایی آنها و با تأمین اعتبار صورت گرفته توسط سازمان برنامه و بودجه کشور مبلغ ۳ هزار میلیارد تومان برای آغاز مرحله سوم کالابرگ الکترونیک به حساب شرکت مجری طرح واریز شد.

سرپرستان خانوار‌های واقع در دهک‌های اول تا سوم درآمدی در اولویت دریافت کالابرگ در این مرحله هستند که زمان دقیق آغاز طرح توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاع‌رسانی می‌شود.

میزان کالابرگ در نظر گرفته شده برای خانوار‌های واقع در دهک‌های اول تا سوم، به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان است و مابقی اعتبار مورد نیاز این طرح متناسب با پیشرفت فیزیکی آن واریز می‌شود.

انتهای پیام/