شناسهٔ خبر: 73548200 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

بیمارستان و ساختمان اداری زندان اوین بعد از حمله رژیم صهیونی+ فیلم

پرتابه‌های رژیم صهیونیستی به زندان اوین اصابت کرد که به بخش‌هایی از زندان آسیب رسانده است.

صاحب‌خبر -

در جدیدترین حمله رژیم صهیونیستی به تهران، متاسفانه پرتابه‌هایی به سمت زندان اوین اصابت کرد که به بخش‌هایی از زندان آسیب رسانده است همه امکانات در جهت مدیریت مجموعه زندان به کار گرفته است و وضعیت هم اکنون تحت کنترل است.

به گزارش خبرگزاری آنا، این حمله آشکارا در مغایرت با قوانین بین المللی صورت گرفته شده است.

<div id="video-display-embed-code_880505" ><script type="text/JavaScript" src="https://ana.ir/fa/news/play/embed/980500/880505?width=600&height=300"></script></div>

تدابیر فوری مقامات قضایی جهت صیانت از سلامت و امنیت زندانیان و ارتباط با خانواده‌ها جهت رفع نگرانی آنها

<div id="video-display-embed-code_880508" ><script type="text/JavaScript" src="https://ana.ir/fa/news/play/embed/980500/880508?width=600&height=300"></script></div>

در پی حمله رژیم جنایتکار صهیونیستی به زندان اوین و نقض همه قوانین بین‌المللی، مقامات قضایی تدابیر لازم را در جهت صیانت از سلامتی و امنیت زندانیان به کار گرفته‌اند و در این زمینه به فوریت اقدام لازم جهت ارتباط زندانیان با خانواده‌ها و رفع نگرانی آنها برقرار خواهد شد.

بعد از حمله رژیم جنایتکار صهیونیستی به زندان اوین با حضور همه نیرو‌ها و تجمیع امکانات هم اکنون وضعیت زندان اوین تحت کنترل است و شایعات رسانه موساد در مورد ناآرامی و تیراندازی در زندان اوین صحت ندارد.

رژیم صهیونیستی که بر خلاف همه قواعد بین المللی ساعتی پیش به زندان اوین حمله کرده است همزمان در تربیون رسانه‌ای اش اینترنشنال از ناارامی در زندان خبر می‌دهد که وضعیت میدانی زندان حاکی است اوضاع تحت کنترل است و شایعات صحت ندارد.

 

انتهای پیام/