شناسهٔ خبر: 73541066 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل دامپزشکی استان خبرداد

اجرای موفقیت‌آمیز طرح واکسیناسیون «نشخوارکنندگان کوچک» در مازندران

مدیرکل دامپزشکی مازندران در گزارشی تفصیلی از روند اجرای طرح واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در سال جاری گفت: 934 هزار دام علیه این واکسینه شدند که امیدواریم به همکاری دامداران عزیز در مدت یک ماهه تمدید شده این طرح پوشش کامل صورت گیرد.

صاحب‌خبر -

دکتر حمزه آقاپور کاظمی، دوشنبه دوم تیر با اعلام اینکه تا کنون ۹۳۴ هزار راس دام سبک در استان علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR)  واکسینه شده‌اند، اظهار کرد: تاکنون ۸۱ درصد از هدف سال جاری محقق شده در حالی که در طی همین بازه زمانی در سال ۱۴۰۳، ، ۷۵ درصد از برنامه واکسیناسیون انجام شده بود که نشان‌دهنده بهبود همکاری دامداران و افزایش اثربخشی تیم‌های اجرایی است.

آقاپور کاظمی با قدردانی از مشارکت دامداران، تسریع در واکسیناسیون دام‌های باقی‌مانده در دستور کار قرار داد و گفت: در شرایط فعلی کشور با عزم بیشتر و بدون توقف خدمات واکسیناسیون به بهره برداران و دامداران به ویژه در مناطق محروم ادامه خواهد داشت.

وی همچنین هشدار داد: بی توجهی به واکسیناسیون می‌تواند خسارات اقتصادی سنگینی به همراه داشته باشد. دامداران در صورت مشاهده علائمی مانند تب، ترشحات بینی و دهان، یا اسهال در دام‌ها، باید بلافاصله به مراکز دامپزشکی اطلاع دهند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دامپزشکی مازندران، مدیرکل دامپزشکی مازندران از تقویت سیستم‌های پایش بیماری و افزایش ذخایر واکسن در شهرستان‌های پرخطر خبر داد و افزود: گزارش‌های تحلیلی از ذخایر واکسن و دارو به‌صورت هفتگی به استان ارسال می‌شود تا پاسخگویی به موقع به نیازها امکان‌پذیر باشد.

انتهای پیام