شناسهٔ خبر: 73536418 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

درخواست مقام آمریکایی از ایلان ماسک درباره ایران

درخواست مقام آمریکایی از ایلان ماسک درباره ایران

ریچارد گرنل، فرستاده ویژه ترامپ، در پیامی به ایلان ماسک خواستار فعال‌سازی رایگان اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در ایران شد؛ درخواستی که همزمان با حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران مطرح شده است.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری فارس: فرستاده ویژه ترامپ، از ایلان ماسک خواست اینترنت ماهواره‌ای استارلینک را «برای کمک به دوستانشان در ایران» رایگان کند.

«آیا می‌توانی استارلینک را برای چند هفته آینده به صورت رایگان در ایران فعال کنی؟» این پست را ریچارد گرنل، فرستاده ویژه ترامپ شب گذشته در صفحه شخصی خودش خطاب به ایلان ماسک نوشت.

او در ادامه این پست آورده است: «دوستان من داخل ایران در حال حاضر دسترسی منظم به اطلاعات ندارند. من در پرداخت هزینه کمک می‌کنم و فکر می‌کنم دیگران هم همین کار را خواهند کرد.»

ریچارد گرنل، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا، در امور مأموریت‌های ویژه است که تحت دستور مستقیم ترامپ فعالیت می‌کند.

2212204_879

این اقدام دولت ترامپ همزمان با تجاوز آمریکا به خاک ایران و حمله به تأسیسات هسته‌ای کشورمان صورت گرفته است. 

تا این لحظه، ایلان ماسک به این درخواست واکنش رسمی نداده است اما هفته گذشته و همزمان با حمله اسرائیل به خاک ایران نیز مجری فاکس‌نیوز در ایکس از ایلان ماسک خواست برای کمک به کودتا در ایران، اینترنت ماهواره‌ای را در ایران فعال کند و ماسک در پاسخ، با گفتن این جمله که «پرتوها روشن هستند» به‌صورت رسمی همکاری خود را اعلام کرد.

گفتنی است مدل مشارکت استارلینک در جنگ اوکراین نشان می‌دهد اینترنت ماهواره‌ای این شرکت برای اتصال ریزپرنده‌ها و حملات به اهداف مختلف مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

برچسب‌ها: