شناسهٔ خبر: 73535392 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد

تأمین و توزیع عادلانه شیرخشک مورد نیاز نوزادان در کردستان

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: تامین پایدار شیرخشک نوزادان انجام ولی توزیع آن به صورت مدیریت شده است.

صاحب‌خبر -

 هومن قصری روز یکشنبه اول تیر با تأکید بر توزیع عادلانه شیر خشک در داروخانه‌های استان اظهار کرد: سازمان غذا و دارو از سال گذشته عرضه شیرخشک رژیمی و غذای ویژه برای نوزادان را محدود کرده است و داروخانه‌ها ملزم هستند پس از دریافت کد ملی و نسخه متقاضی آن را در سامانه تیتک ثبت و محصول را به خریداران عرضه کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستانوی افزود: برای هر نوزاد، در هر نوبت مراجعه، بین یک تا سه قوطی شیر خشک تحویل داده می‌شود و سهمیه نوزادان محفوظ است که در مراجعات بعدی نیز می‌توانند شیر خشک را دریافت کنند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل و شیر خشک با هدف تأمین مداوم و تسهیل دسترسی مردم به شیر خشک، بصورت مستمر پاسخگوی سؤالات و نگرانی های مردم در خصوص تأمین شیرخشک است.

قصری یادآور شد: هرگونه عرضه خارج از مسیر رسمی داروخانه‌ها، خلاف مقررات است و تبعات قانونی در برخواهد داشت و مطابق تأکید اطلاعیه سازمان غذا و دارو اصالت، کیفیت و شرایط نگهداری شیرخشک تنها در زنجیره توزیع دارویی و از طریق داروخانه‌های مجاز تضمین می‌شود.

وی در مورد تأمین دارو در استان هم گفت: با توجه به اینکه داروخانه‌های منتخب، شبانه‌روزی و دولتی در حال ارائه کامل خدمات دارویی هستند و داروخانه‌های شبانه‌روزی موظند بصورت ۲۴ ساعته فعالیت کنند، وضعیت ذخیره دارویی‌ در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کردستان مطلوب است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان تأکید کرد: در برخی اقلام کمبودهایی داریم که البته یک مشکل کشوری بوده و مختص به استان کردستان نیست و در این خصوص سازمان غذا و دارو پیگیری لازم را انجام داده تا این اقلام هرچه سریعتر تهیه و در اختیار دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور قرار گیرد.

قصری افزود: داروهای مورد نیاز بیماران خاص نیز در دسترس است و برای این گروه از بیماران، ذخایر مناسبی تأمین شده و کمبودهای موردی نیز از طریق سازمان غذا و دارو پیگیری خواهد شد.

وی با تأکید بر ضرورت پرهیز از انبار کردن دارو و شیرخشک، گفت: مردم به میزان نیاز مصرفی دارو تهیه کنند، چرا که ذخیره‌سازی بی‌رویه موجب برهم خوردن تعادل توزیع می‌شود و ممکن است سایر بیماران از دسترسی به داروی ضروری خود محروم شوند.

انتهای پیام