شناسهٔ خبر: 73529065 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

اعضای شورای قضایی استان آذربایجان غربی با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه دیدار کردند

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی به همراه اعضای شورای قضایی استان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه به مناسبت هفته قوه قضاییه دیدار کردند.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

صبح روز یکشنبه اول تیرماه، ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی به همراه اعضای شورای قضایی استان در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه، با محکومیت حملات ددمنشانه و تجاوزگرانه رژیم غاصب صهیونیستی و اقدامات اخیر آمریکای جنایتکار که بر خلاف تمام اصول ناظر بر قواعد بین المللی و اصول انسانی و اخلاقی است گفت: یاد و خاطره شهدای جلیل القدر فرماندهان، دانشمندان و مردم عزیز، زنان و کودکان را گرامی می‌داریم و به ساحت مقدس تمامی شهدا و در این ایام شهدای هفته قوه قضاییه خصوصاً معمار دستگاه قضایی و ۷۲ یار باوفای انقلاب را ادای احترام می‌کنیم.

عتباتی به کار سخت دستگاه قضایی اشاره و گفت: در این ایام حساس، کارکنان دستگاه قضایی اعلام می‌کنند با تمام وجود پای کار نظام و انقلاب هستند و گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب هستند و نمی‌گذارند لحظه‌ای کار مردم به تاخیر بیافتد.

وی افزود: علیرغم کمبود‌های شدید از جهت فضای فیزیکی و نیروی انسانی خصوصاً کادرقضایی همکاران با کار جهادی شبانه روزی امور را پیش برده‌اند طوری که در سال ۱۴۰۳ در چندین آیتم ارزیابی معاونت‌های قوه قضاییه استان حائز رتبه برتر شده است و این توفیقات حاصل نمی‌شود مگر با ایثار و جهاد همکاران در سراسر استان که البته راهبری و عنایات نماینده ولی فقیه در استان که بسیار مهم و موثر بوده است.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی با ارائه گزارشی از عملکرد دادگستری استان گفت: در حوزه صیانت از بیت المال، حمایت از واحد‌های تولیدی، توفیقات ارزشمندی حاصل شده که فقط در چهار پرونده بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد تومان اراضی ملی به دولت برگشت و از تضییع آن جلوگیری به عمل آمد و همچنین در سال گذشته بالغ بر ۷۰۰ هزار اظهارنظر قضایی در دادگستری استان توسط ۳۴۰ نفر قاضی انجام شده است که آمار، خود گویای تلاش فوق العاده قضات است.

وی با اشاره به شرایط پیش آمده گفت: در روز‌های اخیر به صورت میدانی و با جدیت در مقوله بازار ورود کرده و ضمن برگزاری جلسات متعدد بازدید‌های میدانی هم انجام شد و حتی ۲۷ نانوایی متخلف توسط دادسرا احضار و تذکرات لازم به آنها داده شد.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی به توفیقات حاصله در مقوله زندان، اشتغال زندانیان، ستاد دیه، انجمن حمایت از زندانیان، صلح و سازش در پرونده‌های قصاص نفس، پیشگیری از جرم، قانون جدید شورای حل اختلاف و محاکم صلح، قانون الزام به ثبت رسمی معاملات غیرمنقول، جذب اعتبارات مناسب و امور رفاهی کارکنان پرداخت و گفت: در دستگاه قضایی استان کار برای رضای خدا هست و اعتقاد بر آن داریم که اگر کار برای غیرخدا و برای دیده شدن باشد یقیناً توفیقی به همراه نخواهد داشت.

حجت الاسلام و المسلمین سیدمهدی قریشی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه هم در این دیدار گفت: گزارش ارائه شده ریاست کل دادگستری استان بسیار امیدوارکننده است رضایت عمومی مردم و مسئولین از دستگاه قضایی استان که در حضور ریاست قوه قضاییه در سفر ایشان به استان ارائه شد نشان از توانمندی دستگاه قضایی استان دارد و این وظیفه دستگاه قضایی را سنگین‌تر می‌کند.

قریشی افزود: اعتماد مردم باید بیشتر و گسترده‌تر ادامه پیدا کند و هر امری که موجب بی اعتمادی مردم باشد باید مرتفع شود.

امام جمعه ارومیه با اشاره به وضعیت خاص کشور گفت: در این دوران حساس همه نهاد‌ها و دستگاه‌ها باید در خدمت مردم باشند و کار مجاهدانه انجام دهند تا رضایت مردم فراهم شود چرا که در وضعیت فعلی مردم مورد هجوم روانی هستند و باید امنیت روانی مردم تامین شود.

نماینده ولی فقیه در استان به حضور پرشور مردم در راهپیمایی نصر و خشم گفت: مردم بسیار عالی نشان دادند از بصیرت و آگاهی بالایی برخوردار هستند و مثل همیشه با وقت شناسی عالی از نظام و انقلاب و رهبر معظم انقلاب حمایت کردند مسئولین هم باید به همانگونه در خدمت مردم باشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین قریشی ادامه داد، مطالبات مقام معظم رهبری از قوه قضائیه روشن است و این مطالبات باید در تمامی واحد‌های قضایی تبیین شود چرا که موظف هستیم این مطالبات را به درستی پاسخگو باشیم.

امام جمعه ارومیه در ادامه صحبت‌های خود با بیان آیاتی از قرآن کریم و احادیثی از معصومین علیهم السلام گفت: سفارش قرآن و معصومین (ع) تقوی و خداترسی است و اگر کسی تقوی پیشه کند یعنی تزکیه نفس نموده است چرا که اصلاح و تزکیه نفس منتهی به اصلاح جامعه می‌شود.

انتهای پیام/