داوود گرشاسبی یکشنبه اول تیر در جلسه شورای شهر تبریز، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جمهوری اسلامی ایران بهویژه شهدای تعرض اخیر رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم در مسیر حفظ منافع ملی و مصالح مردم حرکت کنیم.
وی افزود: روحیه حقطلبی مردم ایران، بارز و شناخته شده است و اگر این روحیه وجود نداشت، بسیاری از انقلابها و رخدادهای تاریخی به ثمر نمینشست.
فرماندار تبریز تصریح کرد: وظیفه ما حفظ سرمایه شهدا و پاسداری از جمهوری اسلامی است. جمهوری اسلامی ایران تعریف جدیدی در سیاست ایجاد کرد و انقلاب اسلامی همسو با نظام سرمایهداری و... نبوده است، به همین دلیل، جهان غرب تمام تلاش خود را برای حفظ اقدامات خود به کار میگیرد.
وی گفت: پاسخ به این پرسش که آیا به دنبال منفعت فردی هستیم یا منافع کلان؟ مسیر ما را مشخص میکند. توجه به مصلحت، تدبیر در امور و نحوه تعامل با دولت از موضوعات اساسی است که باید به آنها توجه ویژه شود.
فرماندار تبریز در پایان اظهار امیدواری کرد که با تلاش و همافزایی بیشتر، تبریز بار دیگر به «شهر اولینها» تبدیل شود و افزود: هرجا که منافع جمعی در خطر است، باید از منافع فردی گذشت.
انتهای پیام