شناسهٔ خبر: 73526362 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

وضعیت جاده‌ های کشور آنلاین یکشنبه ۱ تیر / وضعیت آب و هوای راه‌ ها در روزهای آینده

آخرین وضعیت محورهای کشور و آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی برای امروز یکشنبه یکم تیر اعلام شد که جزئیات بیشتر آن در ادامه آمده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آخرین وضعیت راه‌های کشور امروز _یکشنبه یکم تیر_ به شرح زیر است:

آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی

- ترافیک سنگین در آزادراه پردیس – تهران و محور قدیم بومهن – تهران محدوده‌های کمرد و جاجرود

- تردد روان در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین – رشت مسیر (رفت و برگشت)

محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی است.

آخرین وضعیت جوی ترافیکی سایر محورها

- ترافیک سنگین در آزادراه قزوین – کرج محدوده گلشهر و حدفاصل محمدشهر تا پل فردیس

آخرین وضعیت جوی استان‌های کشور

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز و فردا در شمال استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی، رگبار باران، وزش باد و احتمال رعدوبرق، همراه با کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

وی افزود: امروز در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات جنوب کرمان و ارتفاعات شرق هرمزگان، افزایش ابر، گاهی رعدوبرق با احتمال بارش خفیف دور از انتظار نیست.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: سه‌شنبه و چهارشنبه در بعضی نقاط در استان‌های ساحلی دریای خزر، خراسان شمالی و ارتفاعات شمال خراسان رضوی، افزایش ابر، گاهی بارش پراکنده باران، رعدوبرق و وزش باد رخ خواهد داد.

ضیائیان ادامه داد: پنجشنبه در بیشتر مناطق کشور آسمان صاف همراه با جوی آرام پیش بینی می‌شود و طی پنج روز آینده وزش باد در نیمه شرقی ادامه دارد و به‌ویژه در منطقه زابل، وزش باد شدید و خیزش گردوخاک افزایش می‌یابد.

وی گفت: طی سه روز آینده در دامنه‌های جنوبی البرز و بعضی مناطق مرکزی کشور به علت وزش باد شدید، در بعضی ساعات گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود و امروز و فردا به‌واسطه وزش باد شدید در کشور عراق، احتمال نفوذ گردوخاک به مناطقی از غرب و جنوب غرب دور از انتظار نیست.