شناسهٔ خبر: 73523504 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

هیچ گونه نشت آلودگی در اطراف تأسیسات اصفهان و نطنز وجود ندارد

معاون امنیتی انتظامی استاندار اصفهان با اشاره به تعرض به تأسیسات هسته‌ای اصفهان و نطنز اظهار داشت: هیچ‌گونه نشت و آلودگی در پی این تهاجم وجود ندارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اکبر صالحی، معاون امنیتی انتظامی استاندار اصفهان با اشاره به تعرض به تأسیسات هسته‌ای اصفهان و نطنز اظهار داشت: هیچ‌گونه نشت و آلودگی در پی این تهاجم وجود ندارد.

وی به مردم اطمینان داد که جای هیچ نگرانی وجود ندارد و افزود: در تأسیسات اصفهان و نطنز هیچ‌گونه تشعشعی رخ نداده است.

معاون امنیتی انتظامی استاندار اصفهان با اشاره به اطلاعیه مرکز نظام ایمنی هسته‌ای کشور متعاقب حمله آمریکای جنایتکار به سایت‌های هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان که مغایر قوانین بین‌المللی از جمله معاهده NPT و دیگر مقررات بین‌المللی مرتبط با ایمنی و امنیت هسته‌ای است، بیان کرد: این مرکز بی‌درنگ بررسی‌های لازم در رابطه با احتمال انتشار آلودگی‌های هسته‌ای پیرامون سایت‌های مذکور را انجام داد.

صالحی خاطرنشان کرد: با توجه به تمهیدات اندیشیده شده و برنامه‌ریزی صورت گرفته قبلی و نیز اطلاعات ثبت شده توسط سامانه‌های آشکارساز مواد پرتوزا، علائمی حاکی از آلودگی به ثبت نرسیده است.

وی گفت: هیچ‌گونه خطری اهالی ساکن در اطراف سایت‌های یادشده را تهدید نمی‌کند.