به گزارش خبرنگار «نسیم»، وی در نشست خبری در پاسخ به سوال «نسیم» در مورد اینکه چرا کیروش سرمربی تیم شما نشد، گفت: صادقانه میگویم فکر میکردم قرار بود کیروش سرمربی تیم ما باشد ولی ایران آمدم متوجه شدم که دعوت نامه ما به دست وی نرسیده بود.
وی در ادامه گفت: چندبار در ایران تلاش کردم با وی صحبت کنم که موفق نشدم، کیروش تمرکز اصلی خود را برای تیم ایران گذاشته و نتوانست روی نیمکت ما بنشیند. کیروش مربی ما بوده و برای ما عزیز است و خیلی دوست داشتیم وی مربی ما باشد ولی سو تفاهم بوجود آمد واز وی معذت میخواهم.
بازیکن تیم فوتبال ستارگان جهان افزود: جو ورزشگاه آزادی نیز عالی بود و خیلی وقت بود که دوست داشتم در این فضا بازی کنم و خیلی خوشحال و مغرورم که این ستارگان را دور خودمان جمع کردیم. خوشحالم که این بازی خیرخواهانه برگزار شد