شناسهٔ خبر: 73515247 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رییس کل دادگستری خراسان رضوی: حفظ انسجام اجتماعی بیش از هر زمانی نیاز است

مشهد- ایرنا- رییس کل دادگستری خراسان رضوی گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری به انسجام اجتماعی نیاز داریم و ملت ایران باید متحد در برابر هجوم رژیم کودک‌کش اسراییل بایستد.

صاحب‌خبر -

حجت الاسلام و المسلمین رضا زرندی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: جنایات رژیم منحوس و جعلی صهیونیستی در حمله به بیمارستان‌ها و مراکز خبری و امدادی محکوم است و امروز تک تک ما وظیفه داریم تا در هر مسوولیتی با تمام توان و حتی بهتر از گذشته به مردم خدمت کنیم و اجازه ندهیم کوچکترین خللی در این زمینه ایجاد شود.

وی اضافه کرد: وعده الهی در مورد نصرت مومنان قطعی است و نکته مهمی که در مسیر پیش رو باید به آن توجه کرد، استقامت در پیمودن مسیر حق طلبی و صبر بر مشکلات و سختی ها است، ملت بزرگ ایران اسلامی در هشت سال جنگ تحمیلی و دیگر مقاطع حساس تاریخی نشان داد که با نیروی ایمان و توکل بر خداوند متعال بر سر آرمان‌های اصیل خود ایستاده‌اند.

رییس کل دادگستری خراسان رضوی بیان کرد: رژیم غاصب و دست نشانده صهیونیستی باید تاوان خطای بزرگ خود در تهاجم به میهن اسلامی را بدهد.

وی با بیان اینکه پای آرمان‌ها و ارزش‌های انقلابی ایستاده ایم، افزود: دستگاه قضایی نیز مانند گذشته ضمن تبعیت از ولی امر زمان، از فرزندان عزیز خود در نیروهای مسلح حمایت و پشتیبانی خواهد کرد.

زرندی گفت: در مسیر خطیر مبارزه با جبهه باطل، با تاسی به سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در مقابل زورگویان و ظالمان زمان، و با تبعیت محض از ولی امر زمان، پشتیبان و حامی نیروهای عزیز مسلح هستیم.

به گزارش ایرنا، بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب - جمعه شب - در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و ان‌شاءالله با قدرت عمل، زندگی برای آنها تلخ خواهد شد و با آنها مماشات نخواهد شد.

جمهوری اسلامی ایران جمعه شب و در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را با شلیک دهها فروند موشک‌ به سمت سرزمین‎‌های اشغالی آغاز کرد.

فرمانده معظم کل قوا روز چهارشنبه (۲۸ خرداد) در دومین پیام تلویزیونی تاکید کردند: ملت ایران در مقابل جنگ تحمیلی محکم می‌ایستد همان‌گونه که در مقابل صلح تحمیلی نیز محکم خواهد ایستاد و این ملت در مقابل تحمیل، تسلیم هیچکس نخواهد شد.

سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» در بازدید از یکی از پایگاه‌های نیروی هوافضای سپاه پاسداران (پنجشنبه ۲۹ خرداد) با بیان اینکه اکنون آسمان اراضی اشغالی، آغوش خود را برای موشک‌ها و پهپادهای ایران باز کرده است، گفت: هر هدفی که متعلق به رژیم متجاوز صهیونیستی باشد به‌طور مستمر حمله خواهیم کرد و هیچ‌گونه محدودیتی را مقابل خود نمی‌بینیم.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز گذشته با اشاره به اینکه تا کنون ۱۵ موج عملیاتی علیه اهداف صهیونیستی انجام شده است، اعلام کرد: روند افزایشی و عملیات تاثیر محور موشکی علیه اهداف نظامی و صنعت نظامی در دستور کار است.

مسعود پزشکیان رییس جمهور پزشکیان در حساب کاربری خود در فضای مجازی، نوشت: تنها راه پایان جنگ تحمیلی، «توقف بی‌قید و شرط» تجاوز دشمن و تضمین قطعی برای پایان ماجراجویی‌های تروریست‌های صهیونیستی برای همیشه است.

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان امروز جمعه ۳۰ خرداد به درخواست تروئیکای اروپایی برای دیدار با وزرای خارجه انگلیس، فرانسه، آلمان و نماینده اتحادیه اروپا راهی ژنو شد.

سخنگوی وزارت بهداشت امروز جمعه در هشتمین روز از جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه ایران، از حمله راکتی این رژیم به یک بیمارستان دیگر تهران در ساعات اولیه بامداد خبر داد و گفت: این سومین بیمارستان ایران است که مورد تهاجم قرار می‌گیرد؛ ۶ آمبولانس و یک مرکز جامع خدمات سلامت هم تاکنون مورد حمله ددمنشانه دشمن صهیونی قرار گرفته است.