شناسهٔ خبر: 73513195 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

سالن‌های جودو کشور جهت اقامت موقت، در خدمت مردم قرار میگیرند

رکنا: آرش میراسماعیلی، رئیس فدراسیون جودوی جمهوری اسلامی ایران، در راستای مسئولیت اجتماعی و حمایت از مردم شریف کشور، به کلیه رؤسای هیأت‌های جودوی استانی دستور داد تا تمامی سالن‌های جودو سراسر کشور از ساعت ۱۹:۰۰ الی ۷:۰۰ صبح، به مدت یک هفته، به عنوان محل اقامت و استراحت برای هموطنان عزیز آماده و در خدمت آنان باشند.

صاحب‌خبر -

به گزارش رکنا و به نقل از سایت رسمی فدراسیون جودو ؛ این اقدام با هدف تسهیل شرایط اقامت موقتی و حمایت از هموطنان در شرایط خاص و اضطراری انجام می‌شود و فدراسیون جودو آمادگی کامل خود را برای همکاری با مسئولان و دستگاه‌های مرتبط اعلام می‌دارد.

آرش میراسماعیلی ضمن تأکید بر نقش ورزش و فعالان ورزشی در مسئولیت‌های اجتماعی گفت: «ورزش تنها عرصه رقابت نیست، بلکه بستری برای خدمت به جامعه و همدلی با مردم است. سالن‌های جودو باید به عنوان مکانی امن و آرام برای هموطنان در این ایام تبدیل شود.»

فدراسیون جودو از کلیه هیأت‌های استانی خواسته است با نهایت همکاری و هماهنگی این دستور را اجرایی نموده و همه امکانات خود را برای رفاه حال مردم به کار گیرند.

لینک کوتاه:

برچسب‌ها: