شناسهٔ خبر: 73512890 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

اصابت پهپاد ایرانی به بیت‌شان و پرواز بر فراز دیمونا

رسانه‌های عبری از برخورد پهپاد ایرانی به شمال سرزمین‌های اشغالی و به صدا درآمدن آژیرهای هشدار در دیگر مناطق خبر دادند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، کانال ۱۲ عبری گزارش داد وضعیت آماده‌باش در جنوب نقب اشغالی به دلیل نفوذ پهپاد افزایش یافت.

رسانه‌های عبری  همچنین گزارش دادند آژیرهای هشدار در الجلیل علیا و بیت شان به دلیل نفوذ پهپادها به صدا درآمد.

در سایه سانسور شدید مقامات رژیم صهیونیستی، کاربران شبکه‌های اجتماعی از اصابت پهپاد ایرانی به بیت‌شان خبر دادند و ویدیوهایی از این منطقه منتشر کردند. 

به گزارش این رسانه‌ها آژیرهای هشدار در شمال نیروگاه دیمونا به دلیل نفوذ پهپاد ایرانی به صدا درآمد.

اسرائیل هیوم هم نوشت ۱۰ پهپاد از صبح امروز از ایران شلیک شده که منجر به به صدا درآمدن آژیرهای هشدار در چندین منطقه شد.

به گفته رسانه‌ها یک پهپاد همچنان در وادی عربه در نزدیکی فرودگاه رامون در حال پرواز است و رژیم صهیونیستی نتوانسته آن را رهگیری کند.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد سازمان نجات درحال تلاش برای بیرون آوردن افرادی است که در زیر منزلی در منطقه بیسان به دلیل سقوط یک پهپاد گرفتار هستند.

به گفته رسانه‌های عبری آژیرهای هشدار در منطقه صنعتی نقب و ایلات در پی نفوذ پهپادها به صدا درآمد.

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد یک پهپاد را در رمات ماغشیمیم رهگیری کرده و برای رصد یک پهپاد دیگر تلاش می‌کند.

انتهای پیام