شناسهٔ خبر: 73464558 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

پاسخ سخت به رژیم صهیونیستی؛ موشک ها روانه فلسطین اشغالی شدند

موشک های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی، سرزمین های اشغالی را موشک باران کردند.

صاحب‌خبر -

موشک‌های ایرانی در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی روانه مواضع اسرائیل شد. عملیات ترکیبی - تهاجمی وعده صادق ۳ هوافضای سپاه شامل ده‌ها موشک و پهپاد است؛ صدها موشک و پهپاد ایرانی با رمز «یا علی ابن ابی طالب (ع)» به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک شد. حملات جدید ایران، به‌صورت ترکیبی است و نیروهای مسلح کشورمان با پهپاد و موشک صهیونیست‌ها را هدف قرار داده‌اند.

مقامات کشورمان تاکید کرده بودند که هرگونه ماجراجویی رژیم صهیونیستی را قاطعانه پاسخ خواهند داد.

با شلیک صدها فروند انواع موشک‌های بالستیک به سمت سرزمین‌های اشغالی عملیات پاسخ قاطع به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی صورت گرفت.

دلیرمردان نیروهای مسلح کشورمان با استفاده از توان دفاعی بالا و آمادگی کامل با شلیک صدها فروند موشک از مراکز مختلف پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی را اجرا کردند.

ارتش رژیم صهیونیستی: ایران امشب از موشک‌های کروز استفاده کرده است

ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل مدعی شد: ایران در حملات امشب از موشک‌های کروز استفاده کرده است

غافلگیری صهیونیست ها از حملات موشکی ایران

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش کرد: این برای چندمین بار است که موشک‌های ایران بدون هشدار اولیه به اسرائیل می‌رسد و ما زمانی آژیر خطر را می‌شنویم که موشک به بالای سرمان رسیده است.

موشک ایرانی رسید و تل‌آویو را لرزاند

رسانه‌ها از شنیده شدن انفجارات پی در پی در قلب تل آویو خبر دادند.

پایگاهی که صدا و سیما را مورد هدف قرار داد، مورد هدف اصابت قرار گرفت

هم اکنون پایگاهی که صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را مورد هدف قرار داد، مورد هدف اصابت موشک‌های بالستیک نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت.

سردار نائینی سخنگوی سپاه پاسداران گفت: لحظاتی قبل موج نهم حمله ترکیبی پهپادی و موشکی آغاز و تا بامداد به صورت پیوسته ادامه دارد.

به صدا درآمدن آژیر خطر در سراسر سرزمین های اشغالی

نیروهای مسلح در عملیات ترکیبی با پهپاد و موشک سرزمین‌های رژیم صهیونیستی را هدف قرار دادند.