شناسهٔ خبر: 73464185 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

انفجار در آسمان تل آویو / اصابت یک موشک به النقب

منابع عبری زبان از وقوع انفجارهایی در آسمان تل آویو همزمان با دور جدید حملات تلافی‌جویانه ایران خبر دادند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ خبرگزاری صدا و سیما از آغاز موج جدید حملات موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی خبر داد.

پهپاد ایران سامانه پدافندی برد بلند اسرائیل را منهدم کرد

یک منبع آگاه اظهار کرد: در این حمله پهپادی یک سامانه برد بلند اسرائیلی به وسیله پهپادهای رادارگریز ایران منهدم شد.

پهباد
یک منبع آگاه اظهار کرد: ایران از آغاز عملیات‌ وعده صادق۳ تاکنون، ۵۵۰ عملیات پهپادی انجام و بدون وقفه اراضی اشغالی را هدف قرار داده است.

این منبع آگاه تاکید کرد: امروز دوشنبه نیز ایران یک نفوذ پهپادی از حوالی بیت‌المقدس به مرکز فلسطین اشغالی طراحی و اجرا کرد.

در این حمله پهپادی یک سامانه برد بلند اسرائیلی به وسیله پهپادهای رادارگریز ایران منهدم شد.

شنبه شب نیز ویدئویی از انهدام یک سامانه پدافندی اسرائیلی در فضای مجازی واکنش‌برانگیز شده بود.

شب گذشته نیر تصاویر خودزنی سامانه‌های پدافندی رژیم در شبکه‌های اجتماعی به‌طور گسترده پخش شد.

رسانه های اسرائیلی از قطع پخش شبکه 14 رژیم صهیونیستی پس از آغاز حملات موشکی ایران خبر می دهند.

سردار نائنی سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: لحظاتی قبل موج نهم عملیات وعده صادق3 عملیات ترکیبی موشکی و پهپادی اغاز شد.این عملیات تا بامداد بصورت پیوسته ادامه دارد .

حملات ایران فعالیت یک پالایشگاه صهیونیستی را متوقف کرد

شرکت نفت صهیونیستی «بازان» در حیفای اشغالی اعلام کرد که حملات موشکی ایران باعث توقف فعالیت تمامی تاسیسات این پالایشگاه شده است.

این شرکت عنوان داشت که سه تن از کارمندان آن در حملات کشته شده‌اند.

این شرکت تصریح کرد که نیروگاه آن به شدت در پی حمله ایران آسیب دیده است.

هم اکنون آژیر خطر در بخش‌های وسیعی از فلسطین اشغالی از جمله تل آویو، قدس، بئر السبع و النقب به صدا در آمده است.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که یک موشک به النقب در جنوب فلسطین اشغالی اصابت کرده است.

بنا بر اعلام این رسانه رژیم صهیونیستی، سامانه‌های دفاعی این رژیم هم اکنون در تل آویو فعال شده‌اند.

به گفته منابع عبری، یکی از موشک‌های رهگیری سامانه‌های دفاعی به تل آویو اصابت کرده است.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی هم اعلام کرد که چند صهیونیست حین فرار به پناهگاه از ترس حمله موشکی ایران زخمی شده‌اند.

همچنین برخی منابع اعلام کردند که پایگاهی که صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را از آنجا مورد هدف قرار داد، مورد هدف اصابت موشک‌های بالستیک سپاه پاسداران قرار گرفته است.

روزنامه عبری زبان یسرائیل هیوم نیز اعلام کرد که در پی اصابت یک موشک ایرانی به جنوب اراضی اشغالی، آتش‌سوزی گسترده‌ای در محل اصابت رخ داده است.

برچسب‌ها: