شناسهٔ خبر: 73451870 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

پیش‌بینی کاهش دما و بارش باران برای ۵ استان

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور از کاهش دما، بارش باران و رعدوبرق در پنج استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز و فردا با گذر امواج کم دامنه تراز میانی از شمال غرب کشور، به‌ویژه در ساعات بعدازظهر در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، بعضی نقاط اردبیل، گیلان و مازندران، افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: طی این دو روز در غرب کشور وزش باد و خیزش گردوخاک افزایش پیدا می‌کند و چهارشنبه علاوه بر این مناطق در گلستان و غرب خراسان شمالی نیز ابرناکی و بارش و در شمال شرق و دامنه‌های جنوبی البرز، وزش باد و کاهش نسبی دما رخ می‌دهد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: طی این روز در جنوب غرب کشور وزش باد و خیزش گردوغبار افزایش پیدا می‌کند و پنجشنبه تنها در مازندران و گلستان، رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان ادامه داد: پنجشنبه در نوار شرقی کشور به‌ویژه در منطقه زابل وزش باد افزایش پیدا می‌کند و جمعه در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و پایدار مستقر خواهد شد و طی پنج روز آینده در شمال شرق، شرق و مناطقی از مرکز کشور، وزش باد و گاهی گردوخاک انتظار می‌رود.