شناسهٔ خبر: 73437337 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

۱۱ کشته و بیش از ۶۰۰ زخمی در نتیجه حملات ایران به اراضی اشغالی از روز جمعه

رسانه‌های عبری از تلفات گسترده و تخریب غیرعادی در حملات شب گذشته به اراضی اشغالی خبر دادند. این در حالی است که سازمان امداد در اراضی اشغالی آخرین آمار تلفات ناشی از پاسخ جمهوری اسلامی ایران به تجاوز اشغالگران به خاک ایران را منتشر کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، در حالی رسانه‌های عبری از افزایش تعداد کشته‌های صهیونیست بر اثر حملات ایران در حیفا و تل‌آویو در شب گذشته به ۱۱ نفر و بیش از ۲۰۰ زخمی خبر دادند که رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به نقل از یک شاهد عینی گزارش داد که بر اثر سقوط یک موشک ایرانی، تخریب غیرعادی در بات یام (بت یام) و رحووت رخ داده است.

بخش امداد رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد: تعداد کشته شدگان به ۱۰ نفر و مجروحان به ۶۲۰ نفر در نتیجه حمله ایران از روز جمعه رسیده است. العربیه نیز از رسیدن شمار کشته‌ها به ۱۴ نفر خبر داد. شبکه ۷ عبری نیز گزارش داد: تعداد کشته شدگان اسرائیلی بر اثر موشک‌های شلیک شده از سوی ایران از آغاز جنگ به ۱۳ نفر افزایش یافته است.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که بر اثر اصابت موشک‌های ایرانی در بات یام، ۶ نفر کشته، ۲۰۴ نفر زخمی و ده‌ها نفر زیر آوار محبوس شده‌اند.

تخریب ساختمان‌ها

اسرائیل هیوم نیز از تلفات متعدد در بات یام بر اثر سقوط موشک‌های ایران خبر داد.

به نوشته اسرائیل هیوم، تیم‌های پزشکی اسرائیل تصمیم گرفتند مرکزی برای شناسایی کشته شدگان در بات یام ایجاد کنند.

المیادین نیز گزارش داد بامداد یکشنبه، ایران به عنوان بخشی از پاسخ مستمر خود به تجاوزات اشغالگران به این کشور، یک حمله ترکیبی موشکی و پهپادی را هدف قرار دادن مرکز فلسطین اشغالی به ویژه تل‌آویو انجام داد. این عملیات به گفته اشغالگران منجر به کشته و ده‌ها زخمی شد.

بات یام

کانال ۱۲ عبری از خسارات گسترده به یک ساختمان چند طبقه در شهری در مرکز اسرائیل خبر داد. کانال ۱۲ افزود دولت از مقامات مربوطه خواست ترتیب جدیدی را تصویب کنند که شناسایی افراد مفقود توسط پلیس را تسهیل کند. ساختمان‌های تل‌آویو و بات یام در جنوب این شهر نیز متحمل آسیب‌های فراوان و شلیک موشک‌های ایرانی شدند.

یک رسانه اسرائیلی از محل حمله موشکی به بات یام گزارش داد که تخریب گسترده‌ای رخ داده است، یک خیابان کامل تخریب شده و خانه‌ها به طور کامل از بین رفته است.

بات یام

این رسانه گزارش داد که ۳۵ نفر در این منطقه مفقود شده‌اند. یک «ایستگاه تلفات» در بات یام ایجاد شده است.

این رسانه افزود: هر چه زمان بیشتر می‌گذشت، جبهه داخلی بیشتر متوجه شدت حادثه می‌شد.

شهردار بات یام در تل‌آویو نیز گفت: بیش از ۲۰ نفر در زیر آوار ساختمانی که مستقیماً مورد اصابت موشک ایرانی قرار گرفته مفقود شده‌اند.

شهردار بات یام افزود: ۶۱ ساختمان بر اثر موشک ایرانی آسیب دید و ۶ ساختمان به طور کامل تخریب گردیده است.

میزان خسارات وارده به بات یام

رسانه‌های اشغالگر گزارش دادند که ۶ مکان در تل‌آویو مورد اصابت قرار گرفته است، از جمله ضربه مستقیم به یک ساختمان بلند در تل‌آویو بزرگ.

موسسه وایزمن در رحووت در جنوب تل‌آویو نیز اعلام کرد: تعدادی از تأسیسات ما در بمباران شب گذشته ایران آسیب دیدند.

فرماندهی جبهه داخلی اسرائیل هم گفت: شب گذشته برای اسرائیل سخت بود و ما در بات یام در زیر آوار به دنبال نجات یافتگان هستیم.

فرماندهی جبهه داخلی اسرائیل همچنین گزارش داد: آژیرهای خطر در شمال اسرائیل به دلیل ترس از نفوذ پهپاد به صدا درآمد. 

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که سانسور نظامی اسرائیل چهار حادثه شب گذشته را ممنوع کرده است.

همچنین نیویورک تایمز از آسیب به یک مرکز تحقیقاتی برجسته در رژیم صهیونیستی بر اثر رگبار موشک‌های ایرانی و آتش سوزی در ساختمان آزمایشگاه این مرکز خبر داد.

انتهای پیام