خبرگزاری آنا ـ حسین بوذری؛ سحرگاه امروز بود که رژیم پلید و خونخوار صهیونیستی بار دیگر ذات پلید و کثیف خود را به نمایش گذاشت و با حمله به نقاط مختلف تهران و دیگر شهرهای ایران، تعدادی از فرماندهان شجاع و دلیر نظامی، دانشمندان و برخی مردم را به شهادت رساند.
سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سردار سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا(ص)، دکتر محمدمهدی طهرانچی دانشمند هستهای و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، فریدون عباسی دانشمند هستهای کشورمان و جمعی از هموطنانمان در حمله سحرگاه رژیم فاسد صهیونیستی به شهادت رسیدند.
همچنین در حمله رژیم صهیونیستی به پادگان بعثت بروجرد یک نفر شهید و چهار نفر دیگر مجروح شدهاند، حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به شهرستان قصرشیرین و پایانه مرزی خسروی منجر به شهادت یک نفر و مجروحیت 31 نفر دیگر شد.
ازسویی پادگان شهید کریمی در سعیدآباد، پادگان الزهرا در امند و مرکز رادار در سردرود از جمله مکانهایی هستند که مورد هدف دشمن صهیونیستی قرار گرفتند که در این حنمله دو نفر شهید و 6 نفر مجروح شدند.
انتهای پیام/