شناسهٔ خبر: 73405827 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

نبض خبر

آغاز حمله موشکی ایران به اسراییل/حمله رژیم صهیونیستی به نقاط مختلفی از ایران/شنیدن شدن صدای انفجارهای مهیب در تهران

صداهای مهیب در سراسر تهران شنیده شد.

صاحب‌خبر -

شنیدن شدن صدای انفجارهای مهیب در تهران

دقایقی قبل صداهای مهیب در سراسر تهران شنیده شد.

به گزارش تابناک ، دقایقی پیش ساکنان تهران در اکثر مناطق صدای انفجارهای پیایپی را در تهران شنیدند.

در مناطق مختلفی همچون، نارمک و تهرانپارس،لویزان، اندیشه، البرز، چیتگر،شهرک شهیدمحلاتی،شهرک شهید چمران، نیاوران،فتح،تهرانسر، شریعتی،سعادت آباد، فرحزاد، لرزش زمین و صدای انفجار مهیب شنیده شده است.

منابع محلی می گویند که در برخی مناطق شیشه خانه شکسته است.

برخی اخبار از حمله اسراییل به محله های مسکونی در شهر تهران دارد از جمله: فرحزاد، سعادت آباد، شهرک شهید محلاتی، شهرک شهید دقایقی،پاسداران برخی منازل مسکونی مورد اصابت قرار گرفته است و ساکنان زیر آوار ماندند.

برخی شایعات حکایت از ترور برخی افراد دارد.

همچنان در ساعت 4:09 دقیقه بامداد صدای انفجار در نقاط مختلف به گوش می رسد.

ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی اعلام کرد به سراسر ایران حمله کرده ایم همچنین سراسر اسراییل به دلیل تدابیر امنیتی تعطیل اعلام شده است.

وزیر جنگ اسرائیل، اسرائیل کاتز، روز پنج‌شنبه، ۱۲ ژوئن ۲۰۲۵، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که به دنبال «حمله پیش‌دستانه اسرائیل به ایران»، وضعیت اضطراری ویژه در سراسر خاک اسرائیل برقرار شده است. 
 
کاتز هشدار داد که انتظار می‌رود در آینده نزدیک، ایران حمله‌ای موشکی و پهپادی علیه اسرائیل و غیرنظامیان آن انجام دهد.
 
حمله رژیم صهیونیستی به نقاط مختلفی از ایران/شنیدن شدن صدای انفجارهای مهیب در تهران
 
حمله رژیم صهیونیستی به نقاط مختلفی از ایران/شنیدن شدن صدای انفجارهای مهیب در تهران
کاتز در این بیانیه اظهار داشت: «به دنبال حمله پیش‌دستانه دولت اسرائیل به ایران، پیش‌بینی می‌شود که یک حمله موشکی و پهپادی علیه دولت اسرائیل و جمعیت غیرنظامی آن در آینده‌ای نزدیک رخ دهد.» 
 
نتانیاهو: دانشمندان هسته ای ایران را نیز هدف قرار دادیم
نخست‌وزیر رژيم صهیونیستی عملیات رژیم در ایران را «بی‌سابقه» خواند و گفت که هدف آن حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران است. 
 
 مقام‌های اسرائیلی به «مکان‌های امن» منتقل شده‌اند
 
به گزارش روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحرونوت مقامات ارشد اسرائیل به مکان‌های امن و پناهگاه‌های حفاظت‌شده منتقل شده‌اند. این اقدام در پی عملیات نظامی گسترده اسرائیل علیه زیرساخت‌های هسته‌ای و نظامی ایران و نگرانی از پاسخ احتمالی این کشور انجام شده است.
 
mp4تعداد بازدید : 8723
کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_2037895" ><script type="text/JavaScript" src="https://www.tabnak.ir/fa/news/play/embed/1311256/2037895?width=700&height=400"></script></div>
 
mp4تعداد بازدید : 7240
کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_2037894" ><script type="text/JavaScript" src="https://www.tabnak.ir/fa/news/play/embed/1311256/2037894?width=700&height=400"></script></div>
 
 
 
.برخی منابع خبری از آغاز حمله موشکی ایران به اسراییل خبر می دهند
 
توقف پروازها در فرودگاه امام خمینی (ره)
 
روابط عمومی شهر فرودگاه امام خمینی (ره): سمت فرودگاه امام (ره) هیچ اتفاقی نیفتاده است فعلاً تا زمانی که سازمان هواپیمایی کشوری شرایط را برای ما مشخص نکند، فعلاً توقف پرواز داریم تا ببینیم شرایط چگونه خواهد شد.
 
آماده شدن اسراییل برای چندین روز درگیری 
کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک مقام اسرائیلی گفت که تل‌آویو در حال آماده شدن برای چند روز درگیری است. 
 
اسرائیل حریم هوایی خود را برای پروازهای ورودی و خروجی بست
وزارت حمل‌ونقل اسرائیل اعلام کرد که حریم هوایی این رژیم برای تمامی پروازهای ورودی و خروجی تا اطلاع ثانوی بسته شده است. این تصمیم در پی عملیات نظامی اسرائیل علیه ایران و نگرانی از پاسخ احتمالی این کشور اتخاذ شد.
 
رادیو رژیم صهیونیستی از آغاز حمله دوم به ایران خبر داده و اعلام کرد این حملات چند هفته طول میکشد.
 
بیانیه وزیر خارجه آمریکا در پی حمله رژیم صهیونیستی
 
در پی حمله رژيم صهیونیستی به ایران، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا، بیانیه‌ای صادر کرد. او مدعی شد که آمریکا در این حملات هیچ نقشی نداشته و اولویت اصلی دولت آمریکا حفاظت از نیروهای آمریکایی در منطقه است.
روبیو مدعی شد کرد: «امشب اسرائیل به‌طور یک‌جانبه علیه ایران اقدام کرد. ما هیچ نقشی در این حملات نداشته‌ایم و اولویت اصلی ما حفاظت از نیروهای‌مان در منطقه است.»
او افزود: «اسرائیل به ما اطلاع داده که این اقدام را در راستای دفاع از خود ضروری دانسته است. رئیس‌جمهور ترامپ و دولت او تمامی اقدامات لازم را برای محافظت از نیروهای آمریکایی انجام داده‌اند و ما همچنان در تماس نزدیک با شرکای منطقه‌ای خود هستیم.»
در پایان، روبیو گفت: «اجازه دهید کاملاً روشن بگویم: ایران نباید به منافع یا نیروهای آمریکایی آسیبی وارد کند.»
 
نتانیاهو: عملیات علیه ایران تا رفع تهدید ادامه خواهد داشت 
 
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که اسرائیل عملیات نظامی هدفمندی را علیه ایران آغاز کرده است. 
او مدعی شد این عملیات با هدف «خنثی‌سازی تهدید ایران علیه موجودیت اسرائیل» انجام شده و تا رفع کامل این تهدید ادامه خواهد داشت.
نتانیاهو در این بیانیه اظهار داشت: «لحظاتی پیش، اسرائیل عملیاتی را آغاز کرد؛ عملیاتی نظامی هدفمند برای عقب راندن تهدید ایران علیه بقای اسرائیل. این عملیات تا هر تعداد روزی که لازم باشد برای حذف این تهدید ادامه خواهد یافت. دهه‌ها است که حاکمان مستبد تهران به‌صورت علنی و گستاخانه خواستار نابودی اسرائیل شده‌اند.»

 

این خبر تکمیل می‌شود..

شنیدن شدن صدای انفجارهای مهیب در تهران حمله رژیم صهیونیستی به نقاط مختلفی از ایران/شنیدن شدن صدای انفجارهای مهیب در تهران حمله رژیم صهیونیستی به نقاط مختلفی از ایران/شنیدن شدن صدای انفجارهای مهیب در تهران