شناسهٔ خبر: 73378896 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

وضعیت جاده‌ های کشور آنلاین چهارشنبه ۲۱ خرداد / وضعیت آب و هوای راه‌ ها در روزهای آینده

آخرین وضعیت محورهای کشور و آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی برای امروز چهارشنبه ۲۱ خرداد اعلام شد که جزئیات بیشتر آن در ادامه آمده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آخرین وضعیت راه‌های کشور امروز _چهارشنبه بیست‌ویکم خرداد_ به شرح زیر است:

آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی

- ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه

- ترافیک سنگین در آزادراه تهران – شمال مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل تونل البرز تا انتهای آزادراه

ترافیک سنگین در محور هراز مسیر (رفت و برگشت) محدوده سه راهی چلاو

- ترافیک سنگین در آزادراه تهران - پردیس حدفاصل ابتدای آزادراه تا تونل شماره ۱

- ترافیک سنگین در محور قدیم تهران – بومهن محدوده ابتدای محور

- تردد روان در محور فیروزکوه و آزادراه قزوین – رشت مسیر (رفت و برگشت)

- محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی است.

آخرین وضعیت جوی ترافیکی سایر محورها

- ترافیک سنگین در آزادراه قزوین – کرج حدفاصل مهرویلا تا پل فردیس

- ترافیک سنگین در محور شهریار – تهران در برخی از مقاطع

- ترافیک نیمه سنگین در آزادراه تهران - کرج – قزوین حدفاصل مهرویلا تا کمالشهر

- ترافیک نیمه سنگین در آزادراه ساوه – تهران حدفاصل بهمن آباد تا فیروزبهرام

- بارش پراکنده باران در برخی از محورهای استان‌های مازندران، البرز، سمنان و گلستان

- وزش باد و گردوخاک در برخی از محورهای استان‌های مرکزی، اصفهان، یزد، کرمان، خوزستان و سیستان و بلوچستان

آخرین وضعیت جوی استان‌های کشور

صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز در دامنه‌های البرز مرکزی واقع در مازندران، گلستان، تهران و سمنان، نیمه شمالی خراسان رضوی، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، ابرناکی، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید رخ می‌دهد و شمال خلیج فارس مواج است.

وی افزود: روند افزایش دما از امروز در بیشتر مناطق کشور حاکم می‌شود و پنجشنبه نیز با گذر امواج کم دامنه تراز میانی از شمال غرب کشور در بعضی مناطق آذربایجان شرقی، اردبیل، دامنه‌های جنوبی البرز واقع در زنجان، قزوین، البرز و گیلان و مازندران، افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می‌رود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: جمعه تنها در ارتفاعات البرز مرکزی و در شمال آذربایجان شرقی و اردبیل، در ساعات بعدازظهر افزایش ابر و رگبار پیش‌بینی می‌شود و در شرق و جنوب شرق کشور به ویژه در منطقه زابل وزش باد و خیزش گردوخاک افزایش پیدا می‌کند.

ضیائیان ادامه داد: شنبه و یکشنبه در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار مستقر خواهد بود و در نوار شرقی روند افزایش نسبی دما، گاهی وزش باد و خیزش گردوخاک ادامه خواهد داشت.