شناسهٔ خبر: 73274944 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

نظارت بهداشتی و شرعی دام‌های قربانی در عید قربان با ۲۳ اکیپ دامپزشکی در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد از نظارت ۲۳ اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی در سطح استان بر ذبح دام قربانی در روز عید سعید قربان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، کرم چهارلنگ، مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد از اجرای طرح نظارت بر دام‌های قربانی ویژه عید سعید قربان خبر داد و اظهار کرد: به منظور حفظ سلامت شهروندان و مصرف‌کنندگان گوشت دام‌های قربانی و جلوگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، ۱۰ اکیپ ثابت و ۱۳ اکیپ سیار شامل ۱۳ دامپزشک، ۱۰ بازرس گوشت و ۳ ناظر شرعی در روز عید سعید قربان نظارت بهداشتی و شرعی را برای دام‌های قربانی انجام می‌دهند.

وی از شهروندان درخواست کرد دام موردنیاز خود را از میادین عرضه دام و مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند تا از ایجاد آلودگی‌های زیست‌محیطی و همچنین آلودگی‌های ثانویه در گوشت دام قربانی پیشگیری شود.

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تمامی خدمات گروه‌های ثابت و سیار دامپزشکی در روز عید سعید قربان به‌صورت رایگان در اختیار عموم مردم قرار می‌گیرد.

چهارلنگ بیان کرد: شهروندان می‌توانند از طریق سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ از خدمات اکیپ‌های سیار دامپزشکی استفاده کنند.