شناسهٔ خبر: 73238137 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

در عید سعید قربان

نظارت ۳۴ گروه ثابت و سیار بهداشتی و شرعی بر ذبح دام در گیلان

مدیر کل دامپزشکی گیلان گفت: ۶۰ ناظر این اداره کل بر ذبح بهداشتی و شرعی دام در روز عید سعید قربان در شهرستان‌ها نظارت خواهند کرد.

صاحب‌خبر -
نظارت 34 گروه ثابت و سیار بهداشتی و شرعی بر ذبح دام در گیلان نظارت 34 گروه ثابت و سیار بهداشتی و شرعی بر ذبح دام در گیلان نظارت 34 گروه ثابت و سیار بهداشتی و شرعی بر ذبح دام در گیلان نظارت 34 گروه ثابت و سیار بهداشتی و شرعی بر ذبح دام در گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ مدیر کل دامپزشکی گیلان گفت: ۲۰ دامپزشک، ۲۳ بازرس بهداشتی و ۱۷ ناظر شرعی در قالب ۳۴ گروه ثابت و سیار، از ساعت ۶ صبح تا ۱۴ روز عید قربان در سراسر استان، بر ذبح بهداشتی و شرعی دام نظارت خواهند کرد.

دکتر هادی بابایی افزود: شهروندان برای قربانی دام در روز عید سعید قربان، دام‌های مورد نیاز خود را فقط از مراکز مجاز که در درگاه اینترنتی اداره کل دامپزشکی گیلان اعلام شده خریداری و ذبح کنند.

وی اضافه کرد: شهروندان در رشت میتوانند برای خرید دام زنده به میدان دام کاسپین واقع در کیلومتر ۵ جاده سراوان به فومن مراجعه کرده و از خدمات رایگان معاینه دام پیش از خرید بهرهمند شوند.

مدیر کل دامپزشکی گیلان گفت: ستاد اجرایی نظارت بهداشتی در اداره دامپزشکی رشت و کارشناسان این اداره از طریق شماره‌های تماس ۱۵۱۲ و ۳۳۳۶۸۹۲۴ آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان هستند.

دکتر هادی بابایی به شهروندان توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، ذبح دام در کشتارگاه‌های صنعتی و مراکز مجاز و بهداشتی انجام شود و از ذبح دام در معابر عمومی و خرید دام از فروشندگان غیرمجاز پرهیز شود.

وی اضافه کرد: برای ذبح دام و خُرد کردن گوشت، استفاده از دستکش ضروری است و گوشت‌های تهیه شده باید تا قبل از مصرف، حداقل ۲۴ ساعت و آلایش خوراکی دام ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری شوند.