به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از پکن، در این رویداد که با همکاری نشریه چاینا دیلی و دانشگاه مطالعات خارجی پکن برگزار شد، سفارت ج. ا. ایران در چین، با استفاده از ظرفیت ایرانیان مقیم این کشور، تاریخ و فرهنگ چای در ایران و جایگاه آن در تمدن ایرانی را معرفی کرد.
همچنین در نمایشگاه جانبی این گردهمایی نحوه آمادهسازی و محصولات چای ایرانی به نمایش گذاشته شد.
این رویداد در تمامی سکوهای متنی و تصویری نشریه چاینا دیلی به زبان چینی و انگلیسی منتشر شد.
به نوشته این نشریه، چای یک گنج فرهنگی است که از سوی مردم شرق با جهان به اشتراک گذاشته شده است. فرهنگ چای فقط یک دانش در مورد نحوه دم کردن یا چشیدن چای نیست، بلکه یک فلسفه زندگی است. در یک فنجان چای، ما نه تنها طعم، بلکه دانش، احساسات و خرد را نیز به اشتراک میگذاریم.
۲۱ مه، ۳۱ اردیبهشت در سال ۲۰۱۹ از سوی سازمان ملل متحد با هدف گرامیداشت و معرفی اهمیت فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی چای به عنوان روز چای نامگذاری شده است.