شناسهٔ خبر: 73223383 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

محمدخانی در پاسخ به SNN TV مطرح کرد؛

تست روش‌های جدید برای مقابله با موش‌های تهران + فیلم

سخنگوی شهرداری تهران گفت: مدل‌های جدیدی از سموم و روش‌های مقابله با این حیوانات موذی در حال تست در شهر است که اگر نتیجه بخش بود می‌توانیم گسترش بدهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران در نشست خبری در پاسخ به SNN TV گفت: درباره سایز موش‌ها من طبیعتاً نمی‌توانم اظهار نظر کنم؛ در این زمینه به نظرم شاید نیاز نیست که اظهار نظری شود.

وی افزود: درباره مجموعه اقداماتی که ما درباره حیوانات موذی در شهر تهران انجام دادیم باید بگویم حدود ۲۲۰ تیم مقابله با حیوانات موزی و موش‌ها در شهر تهران در مناطق مختلف ما فعال است و کار‌های جدی در این زمینه صورت گرفت است.

سخنگوی شهرداری تهران ادامه داد: ارتباط خوبی با مجموعه‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های دانش بنیان برای حل این مسئله رقم خورده است البته برخی از این همکاری‌ها چندان نتیجه بخش نبوده، اما ارتباط با یکی دوتا از این مجموعه‌های دانش بنیان یک اتفاق خوبی را رقم می‌زند.

وی خاطرنشان کرد: مدل‌های جدیدی از سموم و روش‌های مقابله با این حیوانات موذی در حال تست در شهر است که اگر نتیجه بخش بود می‌توانیم گسترش بدهیم. رفتار غلط برخی از شهروندان در نوع قرار دادن پسماند و زباله‌ها، فعالیت حیوانات موذی را تشدید می‌کند.

 

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_2846351" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1269167/2846351?width=600&height=400"></script></div>