شناسهٔ خبر: 73206916 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: آفتاب | لینک خبر

حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان

 منابع خبری از حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان خبر دادند.

صاحب‌خبر -
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش شبکه المیادین، یک پهپاد ارتش رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه یک دستگاه موتورسیکلت را در منطقه «ارنون» واقع در جنوب لبنان هدف قرار داد.

وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که در این حمله پهپادی یک نفر به شهادت رسید.

روز گذشته نیز شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از ترور پهپادی «محمد علی جمول» از فرماندهان یگان موشکی حزب الله در جنوب لبنان خبر داد.

رژیم صهیونیستی یکم اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوز نظامی خود را به لبنان شروع و بعد از دو ماه چهارشنبه هفتم آذر (۱۴۰۳) با میانجیگری آمریکا آتش‌بس را امضا کرد.

بر اساس این توافق آتش بس، نظامیان رژیم صهیونیستی باید طی ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج می‌شدند ولی این رژیم برخلاف قوانین بین المللی نیرو‌های خود را در پنج موقعیت راهبردی در این منطقه نگه داشت و آنجا را ترک نکرد. تل آویو از زمان امضای توافق آتش بس تاکنون بار‌ها آن را نقض کرده است.