شناسهٔ خبر: 73187079 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران خبر داد

افزایش ظرفیت نیروگاه‌های هسته‌ای به ۳ هزار مگاوات در دستور کار دولت

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده تا پایان برنامه هفتم توسعه، ظرفیت نیروگاه‌های هسته‌ای کشور به سه هزار مگاوات افزایش پیدا خواهد کرد و زمین مورد نیاز برای ساخت دو نیروگاه جدید در جنوب و شمال کشور نیز تأمین شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، محمد اسلامی بعدازظهر امروز_شنبه دهم خرداد_ در همایش مدیران و مسئولان حراست دستگاه‌های اجرایی استان مازندران که در ساری برگزار شد، از برنامه‌های توسعه‌ای این سازمان در حوزه‌های مختلف فناوری هسته‌ای خبر داد و با اشاره به پیشرفت‌های ایران در حوزه‌های پلاسماتراپی، لیزر و کوانتوم اظهار کرد: در این حوزه‌ها گام‌های بلندی برداشته شده است و برخی از این دستاوردها نظیر رادیوداروهای تولید داخل در سطح کشورهای پیشرفته دنیا قرار دارد و کاربرد گسترده‌ای در درمان و تشخیص بیماری‌ها دارند.

وی با تأکید بر اهمیت نقش فناوری هسته‌ای در توسعه پایدار استان‌ها افزود: برای مازندران به‌عنوان قطب کشاورزی کشور، برنامه‌های مشخصی در حوزه فناوری هسته‌ای داریم که می‌تواند به ارتقای بهره‌وری و سلامت محصولات کشاورزی کمک کند.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران همچنین با اشاره به وضعیت نیروگاه‌های هسته‌ای کشور گفت: نیروگاه اتمی بوشهر که با ظرفیت هزار مگاوات فعالیت می‌کند، تنها در سال گذشته بیش از هفت میلیارد و ۳۰۰ میلیون کیلووات‌ساعت برق تولید کرده است.

وی افزود: طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، تا پایان برنامه هفتم توسعه، ظرفیت نیروگاه‌های هسته‌ای کشور به سه هزار مگاوات افزایش پیدا خواهد کرد و زمین مورد نیاز برای ساخت دو نیروگاه جدید در جنوب و شمال کشور نیز تأمین شده است.

اسلامی همچنین با اشاره به سند راهبردی ۲۰ ساله سازمان انرژی اتمی گفت: در این سند، تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای هدف‌گذاری شده و در اولویت برنامه‌های توسعه‌ای قرار دارد.

وی در ادامه درباره مسائل بین‌المللی حوزه هسته‌ای نیز گفت: برخی پیشرفت‌ها در مذاکرات قابل مشاهده است، اما در برخی اظهارنظرها در نیویورک، موضوعاتی همچون «غنی‌سازی صفر» مطرح می‌شود که این‌ها بیشتر بیانگر خواب‌های پریشان دشمنان و مصرف داخلی برای رژیم صهیونیستی است و مبنای واقع‌بینانه‌ای ندارد.