شناسهٔ خبر: 73181205 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

قالیباف با یک دستورکار اقتصادی به آمریکای لاتین می‌رود

رئیس مجلس شور ای اسلامی از فردا یکشنبه در رأس هیأتی پارلمانی و با تمرکز بر توسعه همکاری‌های اقتصادی، سفری به کشورهای ونزوئلا، کوبا و برزیل انجام خواهد داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، «ابوالفضل عمویی» دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل اعلام کرد: سفر دوره‌ای هیأت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به ریاست «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس به آمریکای لاتین از روز یکشنبه با هدف دیدار و گفت‌و‌گو‌های دوجانبه با مقامات کشور‌های ونزوئلا، کوبا و همچنین برزیل انجام می‌شود و هیأت پارلمانی کشورمان در اجلاس رؤسای مجالس گروه بریکس شرکت خواهد کرد.

وی ادامه داد: منطقه آمریکای لاتین از فرصت‌های خوبی برای جمهوری اسلامی جهت توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی برخوردار است.

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل بیان کرد: هیأت پارلمانی کشورمان در سفر به کشور جمهوری بولیواری ونزوئلا و دیدار با مقامات این کشور، گام‌هایی را برای توسعه مناسبات پارلمانی و همچنین تمرکز بر رفع موانع همکاری‌های اقتصادی دو کشور برخواهد داشت.

عمویی اظهار کرد: کوبا نقطه کانونی رویکرد‌های عدالت‌خواهانه در منطقه آمریکای لاتین است و اعضای هیأت پارلمانی کشورمان به ریاست قالیباف در این سفر با مقامات کشور کوبا ملاقات خواهند کرد و پس از آن برای شرکت در اجلاس رؤسای مجالس گروه بریکس، به برزیل خواهند رفت.

وی تأکید کرد: توسعه همکاری‌های اقتصادی هدف اصلی هیأت پارلمانی کشورمان در سفر دوره‌ای به آمریکای لاتین است.

انتهای پیام/