شناسهٔ خبر: 73154311 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

تجلیل از اقدام شیلی در خروج وابسته‌های نظامی خود از سرزمین‌های اشغالی

تصمیم شیلی برای خارج کردن وابسته‌های نظامی خود از فلسطین اشغالی در اعتراض به نسل‌کشی اسرائیل در نوار غزه، به عنوان اقدامی شجاعانه مورد ستایش قرار گرفته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایکنا به نقل از آناتولی، تشکیلات خودگردان فلسطین در بیانیه‌ای روز چهارشنبه از تصمیم شیلی برای خارج کردن وابسته‌های نظامی خود از سفارتش در فلسطین اشغالی تجلیل کرد.

تشکیلات خودگردان تصمیم گابریل بوریچ رئیس جمهور  شیلی برای خارج کردن دو وابسته نظامی از سفارت این کشور در تل‌آویو را اقدامی شجاعانه خواند.

این تشکیلات اعلام کرد که این اقدام در اعتراض به تجاوز مداوم اسرائیل علیه مردم فلسطین در غزه، ممانعت از ارسال کمک‌ها و محرومیت بیش از دو میلیون فلسطینی از حقوق اولیه انسانی خود برای دسترسی به غذا، دارو و خدمات ضروری انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید

تشکیلات خودگردان تصمیم شیلی را «گامی مهم و شجاعانه» توصیف کرد که نشان دهنده محکومیت فزاینده بین‌المللی  کشتار، ویرانی و گرسنگی است که توسط مقامات اشغالگر علیه مردم فلسطین انجام می‌شود. این بیانیه افزود که این اقدام شکل دیگری از فشار بر مقامات اشغالگر برای توقف نسل‌کشی علیه مردم فلسطین است.

تشکیلات خودگردان فلسطین همچنین خواستار مواضع جدی و فوری بین‌المللی برای وادار کردن رژیم اشغالگر به توقف جنگ خونین خود علیه غزه، پایان دادن به حملات در کرانه باختری از جمله بیت‌المقدس شرقی و رعایت قوانین بین‌المللی شد.

شیلی پیش از این در روز چهارشنبه با اشاره به شرایط وخیم انسانی که مردم فلسطین در غزه با آن مواجه هستند اعلام کرد که وابسته‌های نظامی، دفاعی و نیروی هوایی خود را از تل‌آویو خارج خواهد کرد. وزارت امور خارجه این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد که تصمیم به خارج کردن وابسته‌ها قبلاً به مقامات اسرائیلی ابلاغ شده است.

در این بیانیه به طور خاص به عملیات نظامی نامتناسب و بی‌هدف ارتش اسرائیل و همچنین موانع مداوم در برابر ورود کمک‌ها به سرزمین‌های تحت محاصره فلسطین اشاره شده است.

بیشتر بخوانید

رژیم اسرائیل، با رد درخواست‌های بین‌المللی برای آتش‌بس، از اکتبر ۲۰۲۳ به حمله‌ای ویرانگر علیه غزه دست زده و بیش از ۵۴۰۰۰ فلسطینی، که اکثر آنها زن و کودک بودند، را کشته است.

نوامبر گذشته، دادگاه کیفری بین‌المللی حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، و یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق او را به اتهام جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت در غزه صادر کرد.

اسرائیل همچنین به دلیل جنایات جنگی خود علیه غیرنظامیان در این منطقه محصور، با پرونده نسل‌کشی در دادگاه بین‌المللی دادگستری روبرو است.

انتهای پیام