شناسهٔ خبر: 73132653 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری | لینک خبر

سرپرست دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) خبر داد:

مشارکت پژوهشگران ۱۶ کشور جهان در چهارمین کنگره بین‌المللی «امام ‌رضا (ع) و علوم روز»

سرپرست دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) از مشارکت پژوهشگران ۱۶ کشور مختلف دنیا در چهارمین کنگره بین‌المللی امام رضا (ع) و علوم روز خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه امام رضا (ع)، دکتر ابراهیم دانشی‌فر با بیان این خبر گفت: چهارمین کنگره بین‌المللی امام رضا (ع) و علوم روز، با موضوع «امام رضا (ع) و علوم تربیتی» به همت دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) تدارک دیده شده است و تعداد کشور‌های شرکت کننده در این دوره از کنگره به ۱6 کشور رسیده که نسبت به دوره قبل رشد سه برابری داشته است.

سرپرست دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)  ادامه داد: حضور پررنگ مخاطبان بین‌المللی از ۱6 کشور مختلف و دریافت ۵۳ مقاله از آنان، نشان‌دهنده ابعاد بین‌المللی این کنگره است.

وی عراق، سوریه، الجزایر، لبنان، استرالیا، هندوستان، انگلستان، ترکیه، فلسطین، ونزوئلا، تونس، آرژانتین، عربستان، آمریکا، افغانستان و تایلند را کشور‌هایی ذکرکرد که پژوهشگران و محققان آن در چهارمین کنگره بین‌المللی امام رضا (ع) و علوم روز مشارکت دارند.

گفتنی است آئین اختتامیه چهارمین کنگره بین‌المللی «امام رضا (ع) و علوم روز»، چهارشنبه هفت خرداد‌ماه ۱۴۰۴، همزمان با سالروز ازدواج حضرت امیرالمومنین (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)، همراه با تقدیر از مقالات برگزیده در مشهد برگزار می‌شود.

 

ارسال 600 مقاله علمی به چهارمین کنگره بین المللی امام رضا(ع) و علوم روز

دبیر اجرایی چهارمین کنگره بین‌المللی امام رضا(ع) و علوم روز گفت: با فراخوان صورت گرفته 600 مقاله علمی به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است.

دکتر نعمت فیروزی با بیان این خبر گفت: چهارمین کنگره بین‌المللی امام رضا (ع) و علوم روز با موضوع «امام رضا (ع) و علوم تربیتی» به همت دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) تدارک دیده است.

وی با اشاره به مقالات دریافتی چهارمین کنگره بین المللی امام رضا (ع) و علوم روز خاطر نشان کرد: در این دوره 600 مقاله علمی دریافت شده است که از این تعداد، 53  مقاله از پژوهشگران 16 کشور می‌باشد.

دبیر اجرایی چهارمین کنگره بین‌المللی امام رضا(ع) و علوم روز در مورد محورهای برگزاری این کنگره توضیح داد: مقالات دریافت شده با محوریت سیره و تعالیم امام رضا (ع) در حوزه های؛ «خانواده و تربیت اجتماعی و سیاسی»، «خانواده و تربیت اقتصادی و کارآفرینی»، «خانواده و تربیت هنری و معماری»، «خانواده و نهادهای تعلیم و تربیت»، «خانواده، رسانه و فضای مجازی»، «خانواده، شهر و تربیت شهروندی»، «خانواده و تربیت اخلاقی و معنوی»، «خانواده و تربیتی زیستی و بدنی»، «خانواده، جمعیت و فرزندپروری»، «خانواده و زیارت»، «خانواده، آسیب ها و چالش‌های تربیتی» و «خانواده و آینده پژوهشی تربیت دینی» بوده است.

به گفته این استاد دانشگاه، عنوان کلی کنگره بین‌المللی امام رضا(ع) و علوم روز و محورهای متنوعی که در حوزه‌های مختلف برنامه‌ریزی شده است، این امکان را برای پژوهشگران، محققان و دانش پژوهان فراهم کرده است تا افراد بر اساس رشته تحصیلی، تخصص و دانش خود مسائل روز را با تعالیم حضرت رضا(ع) پیوند علمی دهند.

گفتنی است آئین اختتامیه چهارمین کنگره بین المللی امام رضا (ع) و علوم روز چهارشنبه هفت  خرداد ماه 1404  همزمان با سالروز ازدواج حضرت امیرالمومنین(ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) همراه با تقدیر از مقالات برگزیده در مشهد برگزار می‌شود.