شناسهٔ خبر: 73120208 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

مدیر کل دامپزشکی خراسان شمالی:

نظارت ۶۰ گروه ثابت و سیار دامپزشکی بر نظارت ذبح دام در عید قربان

مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: ۲۲ گروه ثابت و ۳۸ گروه سیار، ۱۸ دامپزشک و ۹ ناظر شرعی دامپزشکی در ایام عید قربان در استان فعال هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛  حمید رمضانی در نشست هماهنگی نظارت بهداشتی عید قربان گفت: تنها روزی که مردم می‌توانند دام را خارج از کشتارگاه ذبح کنند روز عید قربان است و باید مردم نکات بهداشتی و محیط زیستی را رعایت کنند چراکه باعث بروز بیماری بین انسان و حیوان و آلوده کردن محیط زیست می‌شود.

وی با اشاره به جلوگیری بیماری تب کریمه کنگو و شاربن که بین انسان و حیوان مشترک است افزود: دو هفته قبل از کشتار دام، دام‌ها باید سم پاشی شود، کنه‌های دام را با دست بصورت مستقیم از بین نبرند، دام را داخل معابر ذبح نکنند، بعد از ذبح دام پس ماند‌های آن را در سطل‌های زباله شهری رها نکنند که باعث جذب حشرات و سگ‌های ولگرد شود و برای ذبح دام از کارشناسان دامپزشکی راهنمایی و کمک بگیرند.

رمضانی گفت: گوشت دام ذبح شده بعد از ۲۴ ساعت مورد استفاده قرار بگیرد، از گوشت‌هایی که دارای مهر دامپزشکی هست استفاده شود، شهرداری هادبرای پاکسازی بعد از ذبح دام فعال باشند.

شهروندان می‌توانند برای راهنمایی بیشتر از کارشناسان دامپزشکی با شماره ۱۵۱۲ تماس بگیرند.

<div id="video-display-embed-code_12371656"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4534057/12371656?width=600&height=350"></script></div>