شناسهٔ خبر: 73048507 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

خرمشهرهای پیش‌رو، جبهه‌های نبرد فکری و فرهنگی‌اند

جانشین نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در نخستین سالگرد شهدای خدمت و هم‌زمان با سالروز فتح خرمشهر، با اشاره به چالش‌های نوپدید کشور، بر لزوم هوشیاری در برابر ناترازی‌های فکری و تحریف‌های رسانه‌ای دشمن تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از خبرگزاری بسیج، مراسم بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت شهدای خدمت و سالروز آزادسازی خرمشهر شامگاه اول خرداد در مسجد و مجموعه فرهنگی حضرت سیدالشهدا (ع) برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام حسین طیبی‌فر با گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت‌الله رئیسی و دیگر شهدای خدمت، این ایثارگران را مصداق بارز سربازان بی‌ادعای انقلاب خواند.

وی با اشاره به برخی چالش‌های اقتصادی از جمله ناترازی در حوزه انرژی، افزود: ناترازی‌ها صرفاً اقتصادی نیستند؛ بلکه ناترازی در اندیشه، سیاست‌گذاری، و نگاه به ارزش‌ها نیز وجود دارد. امروز باید مراقب باشیم که مسیر انقلاب به نام تجمل‌گرایی و غفلت از روحیه بسیجی منحرف نشود.

جانشین نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران با یادآوری ایستادگی دولت شهید رئیسی در شرایط دشوار آغاز به کار، گفت: دولتی تحویل گرفته شد که تنها برای ۱۵ روز ذخیره گندم داشت. با این وجود، این دولت توانست با تلاش شبانه‌روزی، کشور را از بحران عبور دهد؛ چنانکه مقام معظم رهبری درباره آن فرمودند: علاوه بر حمایت، مستحق تمجید است.

حجت‌الاسلام طیبی‌فر همچنین با هشدار نسبت به جنگ نرم دشمن، اظهار داشت: امروز دشمن ذهن و فکر جوانان ما را هدف گرفته است. هزاران خدمت در کشور به فراموشی سپرده می‌شود و تنها بر برخی مشکلات بزرگ‌نمایی می‌شود. این نیز نوعی ناترازی و تحریف در روایت انقلاب است.

وی در پایان از حضار خواست با شهدا تجدید پیمان کنند و مسیر آنان را با شناخت، بصیرت و عمل انقلابی ادامه دهند و افزود: خرمشهر نماد اراده و ایمان بود؛ امروز هم باید خرمشهرهای اشغال‌شده در عرصه فرهنگ، هویت و باور را آزاد کنیم.

خرمشهرهای پیش‌رو، جبهه‌های نبرد فکری و فرهنگی‌اند